Επιστρέφει στη Μάντσεστερ Σίτι ο Γκιουντογκάν

Ιλκάι Γκιουντογκάν

i

©imago

Επιστρέφει στη Μάντσεστερ Σίτι ο Γκιουντογκάν

Δημήτρης Χούπης 14:00 - 21.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:01 - 21.08.2024

Ο Ιλκάι Γκουντογκάν μετά από έναν χρόνο στην Μπαρτσελόνα, θα επιστρέψει στη Μάντσεστερ Σίτι ως ελεύθερη μεταγραφή, παρόλο που ο Γερμανός είχε δύο χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα της Βαρκελώνης.

Ο Ιλκάι Γκιουντογκάν ετοιμάζεται να επιστρέψει στη Μάντσεστερ Σίτι, αφού έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα, παρά τα δύο ακόμα χρόνια στο συμβόλαιό του.

Ο Γερμανός ήθελε να αποχωρήσει από την ομάδα της Βαρκελώνης, παρόλο που ο Χάνσι Φλικ τον ήθελε στο ρόστερ. Κάπως έτσι αρκετές ομάδες από Σαουδική Αραβία και Κατάρ έδειξαν το ενδιαφέρον τους, με τους «πολίτες» τελικά να τον κάνουν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δικό τους.

Ο νέος κανονισμός στην Ιταλία: «Τα ball boys δεν θα δίνουν πια την μπάλα στους παίκτες» - Πώς θα συνεχίζεται το παιχνίδι στη Serie A
SERIE A

10:52 - 16.08.2024

Ο νέος κανονισμός στην Ιταλία: «Τα ball boys δεν θα δίνουν πια την μπάλα στους παίκτες» - Πώς θα συνεχίζεται το παιχνίδι στη Serie A

Όπως στην Premier League έτσι και στη Serie A τα ball boys θα σταματήσουν να δίνουν την μπάλα στους ποδοσφαιριστές όταν αυτή βγαίνει εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Πώς θα παίρνουν κι από που θα παίρνουν την μπάλα οι ποδοσφαιριστές;

Μάλιστα η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα δεν θα βγάλει από τα ταμεία της κάποιο ποσό, αφού οι «μπλαουγκράνα» έχουν σκοπό να τον αφήσουν ελεύθερο. Ο Καταλανός τεχνικός ήρθε σε επικοινωνία με τον 34χρονο μέσο και η συμφωνία δεν άργησε να έρθει μεταξύ των δύο πλευρών.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Το συμβόλαιο που θα υπογράψει όμως ο Γκιουντογκάν θα έχει διάρκεια μόλις έναν χρόνο, δηλαδή μέχρι τον Ιούνιο του 2025, αλλά θα έχει επιλογή ανανέωσης για ακόμα έναν.

Ο Γερμανός με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα την περασμένη χρονιά είχε 51 συμμετοχές, με πέντε γκολ και 14 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Με τη Μάντσεστερ Σίτι ο Γερμανός είχε πάνω από 300 συμμετοχές, με εξήντα γκολ και 38 ασίστ, ενώ μεταξύ άλλων έχει κατακτήσει ένα Champions League και πέντε Premier League. Τον τελευταίο χρόνο μάλιστα αποτέλεσε και αρχηγός της ομάδας, η οποία έκανε τρεμπλ.