Ανατριχιαστικό: Ετσι ήταν ο αστράγαλος του Χάαλαντ μετά το χτύπημα από τον Μπερν

Ο τραυματισμός του Έρλινγκ Χάαλαντ

i

PrtScr

Ανατριχιαστικό: Ετσι ήταν ο αστράγαλος του Χάαλαντ μετά το χτύπημα από τον Μπερν

Κώστας Τόπας 11:03 - 29.09.2024 / Ανανεώθηκε: 11:03 - 29.09.2024

Σε αναμμένα κάρβουνα βρίσκονται οι οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι μετά τον ανατριχιαστικό τραυματισμό που υπέστη ο Έρλινγκ Χάαλαντ κόντρα στη Νιουκάστλ.

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι βρίσκονται σε αγωνία σχετικά με την κατάσταση του Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο τραυματισμός του μπορεί να πέρασε κάπως απαρατήρητος κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με τη Νιουκάστλ, αλλά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου μερικές ανατριχιαστικές εικόνες του αστράγαλου του ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Βέβαια, όλοι περίμεναν ότι οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα θα είχαν μια άνετη νίκη κόντρα στις «καρακάξες» μπροστά τους στο «Σεντ Τζέιμς Πάρκ», αλλά η Νιουκάστλ έβγαλε μια απίστευτη δυναμικό στο χορτάρι, προερχόμενη από τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια και κατάφερε να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) απέναντι στους Πολίτες.

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» μεταξύ Αρτέτα και Γκουαρδιόλα - «Γι' αυτό είπα ότι ξέρω πράγματα για την Σίτι»
PREMIER LEAGUE

08:29 - 29.09.2024

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» μεταξύ Αρτέτα και Γκουαρδιόλα - «Γι' αυτό είπα ότι ξέρω πράγματα για την Σίτι»

Ο Μίκελ Αρτέτα απάντησε στον Πεπ Γκουαρδιόλα για τα όσα ειπώθηκαν από τον Καταλανό τεχνικό της Μάντσεστερ Σίτι, μετά το ισόπαλο μεταξύ τους ντέρμπι στο «Έτιχαντ» την περασμένη αγωνιστική.

Ήταν ακόμη ένα «αγκάθι» για μια Σίτι που πρέπει να συνεχίσει χωρίς τους Ρόδρι και Κέβιν Ντε Μπρόινε, οι οποίοι όπως φαίνεται δεν θα επιστρέψουν σύντομα. Το πρώτο μέρος της αναμέτρησης με τη Νιουκάστλ είχε πολλές ευκαιρίες και η κορυφαία ήταν το προβάδισμα που πήραν οι φιλοξενούμενοι. Ο Γκβαρντιόλ, ειδικότερα, βρήκε χώρο μέσα στην αντίπαλη περιοχή και υποδεχόμενος την ασίστ του Γκρίλις, σκόραρε για το 1-0 της ομάδας του. Αυτό ήταν και το σκορ του 45λεπτου, με τους Πολίτες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια έχοντας υπέρ τους σκορ.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για μαρκάρισμα εντός της περιοχής με το «καλημέρα», παρόλα αυτά ο Γκίλετ θεώρησε πως δεν υπάρχει παράβαση στο 51ο λεπτό. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 57' η Νιούκαστλ τελικά έφτασε στην ισοφάριση, με τον Γκόρντον να εκμεταλλεύεται το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του και να κάνει το 1-1.

Ωστόσο, νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 37ο λεπτό ήχησαν οι συναγερμοί για τον Χάαλαντ, καθώς ο Νορβηγός αστέρας δέχτηκε ένα πολύ σκληρό τάκλιν από τον Νταν Μπερν, ο οποίος πήδηξε και χτύπησε με τις τάπες τον αστράγαλο του Χάαλαντ. Και, αμέσως μετά, κυκλοφόρησαν κάποιες εικόνες στο «Χ» που προκάλεσαν ανησυχία για την κατάσταση του «Cyborg».

Στις εικόνες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, διακρίνονταν τρύπες τις κάλτσες του και λίγο αίμα σε εκείνη την περιοχή. Τελικά, ο τρόμος παρέμεινε ένας απλός... τρόμος. Ο Νορβηγός επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και φαινόταν να ήταν σε καλή κατάσταση για να συνεχίσει στο παιχνίδι. Έπαιξε όλα τα ενενήντα λεπτά, αλλά εθεάθη να βγαίνει κουτσαίνοντας από το γήπεδο.