Γιατί η Μάντσεστερ Σίτι «φωνάζει» για την διαιτησία και για το γκολ του Καλαφιόρι

Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ

i

PrtScr

Γιατί η Μάντσεστερ Σίτι «φωνάζει» για την διαιτησία και για το γκολ του Καλαφιόρι

Κώστας Τόπας 10:42 - 23.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:47 - 23.09.2024

Πολλά είναι τα παράπονα που έχουν οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι από την διαιτησία και συγκεκριμένα για την απόφαση του Μάικλ Όλιβερ να μετρήσει το γκολ του Ρικάρντο Καλαφιόρι.

Μετά από ένα απίστευτα γεμάτο φάσεις, πρώτο ημίχρονο από την Άρσεναλ εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι σε μια πρώιμη μάχη για τον τίτλο, οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα εξοργίστηκαν με την απόφαση του διαιτητή πριν από την ισοφάριση των «κανονιέρηδων».

Ο Ρικάρντο Καλαφιόρι ο οποίος πήρε φανέλα βασικού αντί του Μπεν Γουάιτ, με τον Γιουριέν Τίμπερ να μετακινείται στο δεξί άκρο της άμυνας, πέτυχε ένα απίστευτο γκολ με εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής, για να πετύχει το 1-1, λίγα λεπτά μετά το τέρμα που σημείωσε ο Έρλινγκ Χάαλαντ για τους Πολίτες.

Οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι κατηγορούν την Άρσεναλ για «σκοτεινές τεχνικές»
PREMIER LEAGUE

09:36 - 23.09.2024

Οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι κατηγορούν την Άρσεναλ για «σκοτεινές τεχνικές»

Οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι είναι έξαλλοι τόσο με τον διαιτητή του ντέρμπι όσο και με τους ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκαν απέναντι τους.

Αμέσως μετά το γκολ, οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι περικύκλωσαν τον διαιτητή Μάικλ Όλιβερ, με τον Έντερσον να βλέπει και την κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία. Σύμφωνα με τον Γκάρι Νέβιλ, οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι διαμαρτυρήθηκαν λόγω του γεγονότος ότι ένα ελεύθερο λάκτισμα στο φάουλ που είχαν κερδίσει οι Πολίτες, έγινε δέκα μέτρα από εκεί που το είχε δώσει ο διαιτητής.

Επιπλέον, οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι ο διαιτητής σφύριξε την εκτέλεση φάουλ, προτού ο Κάιλ Γουόκερ προλάβει να γυρίσει στην άμυνα, αφότου είχε κάνει το μαρκάρισμα. Εν τω μεταξύ, οι οπαδοί της Σίτι ήταν εξαγριωμένοι, με έναν να λέει: «Ο Μάικλ Όλιβερ καλεί τον Κάιλ Γουόκερ, βγάζοντάς τον χιλιόμετρα εκτός θέσης… στη συνέχεια επιτρέπει στην Άρσεναλ να εκτελέσει ένα γρήγορο (και σε λάθος θέση!) φάουλ προς την πλευρά του για να σκοράρει ο Καλαφιόρι…».

Το γκολ για τον Ιταλό αμυντικό ήρθε για πρώτη φορά για την Άρσεναλ μετά την σπουδαία μεταγραφή του από την Μπολόνια το καλοκαίρι για 50 εκατομμύρια ευρώ.