Η απίθανη ιστορία του Ζιντσένκο από την προπόνηση της Μάντσεστερ Σίτι: «Τότε ο Πεπ μου είπε: “Ω, συγγνώμη, κ. Ζιντσένκο, συγγνώμη! Όλοι μέσα στα αποδυτήρια”»
i

©imago

Η απίθανη ιστορία του Ζιντσένκο από την προπόνηση της Μάντσεστερ Σίτι: «Τότε ο Πεπ μου είπε: “Ω, συγγνώμη, κ. Ζιντσένκο, συγγνώμη! Όλοι μέσα στα αποδυτήρια”»

Δημήτρης Χούπης 18:17 - 22.10.2024

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Guardian ο Ολεξάντρ Ζιντσένκο αποκάλυψε μια ιστορία του από τη Μάντσεστερ Σίτι στην οποία είχε αντιμιλήσει στον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο Ολεκσάντρ Ζιντσένκο αποτέλεσε ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι για πέντε χρόνια στα οποία ο Ουκρανός μπακ συνέδεσε τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του. Ο 27χρονος με τη φανέλα των «πολιτών» μέτρησε 128 συμμετοχές, δύο γκολ και 18 ασίστ. Ενώ κατέκτησε μεταξύ άλλων τέσσερις Premier League.

Ο μπακ της Άρσεναλ πλέον, παραχώρησε συνέντευξη στον Guardian στην οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε μια τρομερή ιστορία με τον τότε προπονητή του, Πεπ Γκουαρδιόλα. Συγκεκριμένα, ο Ουκρανός ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης είχε μια διαφωνία με τον Ισπανό, ο οποίος αντί να του φωνάξει είχε μια... απίστευτη αντίδραση.

«Του φώναξα, "Κύριε, έκανα μια λάθος πάσα το ξέρεις;" και η αντίδρασή του ήταν τρομερή. Μου είπε, "Α οκ οκ κύριε Ζιντσένκο συγγνώμη. Οκ παιδιά τέλος η προπόνηση, ευχαριστώ, όλοι στα αποδυτήρια", είπε και μπήκε μέσα. Η προπόνηση είχε σταματήσει μόνο και μόνο επειδή αντιμίλησα. Το ήξερα ότι μπήκα σε μπελάδες». Το... αστείο της υπόθεσης ήταν ότι ο Ουκρανός στο επόμενο παιχνίδι έμεινε στον πάγκο.

«Αρχικά ήξερα ότι ήμουν λάθος. Το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή, αλλά θα ήταν χαζό αν πήγαινα αμέσως στο γραφείο του και ζητούσε συγγνώμη. Ήξερα ότι είχε το μυαλό του στο επόμενο παιχνίδι και γι' αυτό δεν πήγα. Αλλά του απολογήθηκε μετά από τον αγώνα», είπε στη συνέχεια ο πρώην μπακ της Μάντσεστερ Σίτι.