Η «κρυφή» μεταγραφική υπόδειξη της Μάντσεστερ Σίτι στην παρουσίαση της νέας φανέλας

Μάντσεστερ Σίτι

Η «κρυφή» μεταγραφική υπόδειξη της Μάντσεστερ Σίτι στην παρουσίαση της νέας φανέλας

Κώστας Τόπας 15:17 - 08.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:17 - 08.08.2024

Η Μάντσεστερ Σίτι δημοσίευσε μια σημαντική μεταγραφική υπόδειξη στην επίσημη ιστοσελίδα της λίγες μέρες πριν την έναρξη της σεζόν.

Την περασμένη σεζόν η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε τον τέταρτο διαδοχικό τίτλο στην Premier League, έναν χρόνο μετά το ιστορικό επίτευγμά της στο τρεμπλ. Τη νέα σεζόν, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα θα προσπαθήσει να κατακτήσει πέντε πρωταθλήματα στη σειρά, αλλά πριν ξεκινήσει την υπεράσπιση του τίτλου θα αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Community Shield του Σαββάτου στο Γουέμπλεϊ.

Ήταν ένα σχετικά ήσυχο καλοκαίρι στο «Έτιχαντ» όσον αφορά τις μεταγραφές. Παρά μόνο η «γαλάζια» όχθη του Μάντσεστερ ακούστηκε όταν ο Χούλιαν Άλβαρες αποφάσισε να αφήσει τους Πολίτες, για να ενταχθεί στην Ατλέτικο Μαδρίτης, σε μία μεταγραφή ρεκόρ, μιας και οι Πολίτες θα βάλουν περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία τους.

Ο Γκουαρντιόλα θέλει να κάνει το «μπαμ» με τα 100 εκατ. ευρώ του Άλβαρες
PREMIER LEAGUE

12:37 - 07.08.2024

Ο Γκουαρντιόλα θέλει να κάνει το «μπαμ» με τα 100 εκατ. ευρώ του Άλβαρες

Μετά την πώληση του Χούλιαν Άλβαρες, η Μάντσεστερ Σίτι θα καρπωθεί ένα ποσό κοντά στα 100 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι διατεθειμένος να αξιοποιήσει αυτό το καλοκαίρι για την ενίσχυση του ρόστερ.

Δύο άλλοι αστέρες της πρώτης ομάδας, ο Κέβιν ντε Μπρόινε και ο Έντερσον, έχουν συνδεθεί με αποχωρήσεις προκειμένου να ενταχθούν σε συλλόγους της Σαουδικής Αραβίας. Ο τελευταίος φέρεται να είναι ανοιχτός να φύγει από τη Σίτι και πιστεύεται ότι εξέταζε σοβαρά μια πρόταση από την ομάδα της Σαουδικής Pro League, Αλ Νασρ.

Ο 30χρονος συμμετείχε στην περιοδεία της Σίτι στις Ηνωμένες Πολιτείες αφού έχασε τα παιχνίδια της Βραζιλίας στο Copa America λόγω τραυματισμού. Οι συζητήσεις για την αποχώρηση του τερματοφύλακα από τον σύλλογο έχουν καταλαγιάσει τις τελευταίες εβδομάδες και τώρα ο σύλλογος υπαινίσσεται ότι θα μπορούσε να παραμείνει στη θέση του.

Την Πέμπτη (8 Αυγούστου) η Σίτι παρουσίασε την εκτός έδρας εμφάνιση για την επερχόμενη σεζόν, με αρκετούς αστέρες των ανδρών και γυναικών να φωτογραφίζονται για την καμπάνια. Μαζί με τους Έρλινγκ Χάαλαντ, Ντε Μπρόινε και Τζες Παρκ ήταν και ο Έντερσον, ο οποίος φορούσε τη νέα πορτοκαλί στολή τερματοφύλακα.

Ενώ το γύρισμα θα είχε γίνει πριν από μήνες και έτσι πάντα θα περιλάμβανε τον πρώτο τερματοφύλακα του συλλόγου, το γεγονός ότι η Σίτι αποφάσισε να δημοσιεύσει την εικόνα του με το νέο κιτ υποδηλώνει ότι είναι βέβαιοι ότι θα παραμείνει στο κλαμπ αυτό το καλοκαίρι.

Η νέα εκτός έδρας εμφάνιση της Σίτι - μια μπλε φανέλα με κίτρινες κάθετες ρίγες - αποτίει φόρο τιμής στη νίκη της στον τελικό των πλέι οφ της Β' Κατηγορίας του 1999.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!