Η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζει να κάνει το «μπαμ» με μεταγραφή άνω των 100 εκατ. ευρώ!

Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζει να κάνει το «μπαμ» με μεταγραφή άνω των 100 εκατ. ευρώ!

Κώστας Τόπας 08:56 - 05.06.2024 / Ανανεώθηκε: 08:57 - 05.06.2024

Η Μάντσεστερ Σίτι σχεδιάζει μια σπουδαία μεταγραφή, άνω των 100 εκατομμυρίων ευρώ αυτό το καλοκαίρι.

Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα κέρδισαν τον τέταρτο συνεχόμενο τίτλο της Premier League τον περασμένο μήνα, ενώ έχουν κερδίσει έξι από τα επτά τελευταία. Όμως, παρά το μονοπώλιό τους στη σύνοδο κορυφής του πρωταθλήματος, ο σύλλογος θέλει να ενισχύσει το ρόστερ της, ενόψει της νέας σεζόν.

Πράγματι, σύμφωνα με τον Μπεν Τζέικομπς, η Μάντσεστερ Σίτι παραμένει ο πιο πιθανός προορισμός για τον Μπρούνο Γκιμαράες, εάν ο Βραζιλιάνος φύγει από τη Νιούκαστλ αυτό το καλοκαίρι.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας λέγεται επί του παρόντος ότι είναι ο μόνος σύλλογος που σκέφτεται να ενεργοποιήσει τη ρήτρα αποδέσμευσης 120 εκατομμυρίων ευρώ του Γκιμαράες. Ο Τζέικομπς πρόσθεσε ότι η Σίτι έχει ήδη έρθει σε επαφή με το στρατόπεδο του Γκιμαράες, ενώ η Άρσεναλ λέγεται ότι είναι πιθανό να κινηθεί κι εκείνη για την απόκτηση, εάν κι εφόσον πέσει η τιμή για τον διεθνή Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό.

Κατά τα άλλα, παρά το ενδιαφέρον, η Παρί Σεν Ζερμέν δεν πιστεύεται ότι θέλει να αποκτήσει τον παίκτη αυτό το καλοκαίρι, ενώ η ομάδα της Σαουδικής Αραβικής Λίγκας, Αλ Χιλάλ έχει συζητήσει την ενεργοποίηση της ρήτρας αποδέσμευσής του.

Ο Γκιμαράες πάντως φέρεται να είναι χαρούμενος στη Νιούκαστλ και να μην επιθυμεί να αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι. Κατά τα άλλα, η Σίτι θα μπορούσε να χάσει το αστέρι της, Κέβιν Ντε Μπρόινε, με τον 32χρονο Βέλγο να έχει μιλήσει για τα χρήματα που μπορεί να κερδίσει κάποιος παίζοντας στη Σαουδική Pro League.

 «Για τη σύζυγό μου, μια εξωτική περιπέτεια είναι εντάξει. Αυτές είναι επίσης συζητήσεις που κάνουμε όλο και περισσότερο ως οικογένεια. «Έχω ακόμα ένα χρόνο στο συμβόλαιό μου, οπότε πρέπει να σκεφτώ τι μπορεί να συμβεί.

«Αν παίξω στη Σαουδική Αραβία για δύο χρόνια, θα μπορέσω να κερδίσω ένα απίστευτο χρηματικό ποσό. Πριν από αυτό, έπρεπε να παίξω ποδόσφαιρο για 15 χρόνια. Μπορεί να μην φτάσω ακόμα αυτό το ποσό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βέλγος.