Η Μάντσεστερ Σίτι έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του Ντε Μπρόινε

Πεπ Γκουαρντιόλα & Κέβιν Ντε Μπρόινε

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του Ντε Μπρόινε

Κώστας Τόπας 14:48 - 22.07.2024 / Ανανεώθηκε: 14:48 - 22.07.2024

Η Μάντσεστερ Σίτι εντόπισε τον αντικαταστάτη για τον Κέβιν Ντε Μπρόινε σε περίπτωση που ο Βέλγος μεσοεπιθετικός φύγει για τη Σαουδική Pro League αυτό το καλοκαίρι.

Με το συμβόλαιό του να λήγει το 2025, το μέλλον του Κέβιν Ντε Μπρόινε στη Μάντσεστερ Σίτι είναι στον αέρα και έχει συνδεθεί έντονα με μια μετακόμιση από τη Σαουδική Αραβία. Η Αλ Ιτιχάντ, η οποία κέρδισε το πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν και μόλις όρισε τον Λοράν Μπλαν ως προπονητή, θέλει απεγνωσμένα να εντάξει στο δυναμικό της τον αρχηγό του Βελγίου.

Επιπλέον, η Αλ Ιτιχάντ δεν μένει μόνο στον Ντε Μπρόινε, καθώς επιθυμεί και την απόκτηση του πορτιέρε των Πολιτών, Έντερσον, με τους πρωταθλητές της Premier League να επιθυμούν να γεμίσουν τα ταμεία τους με ένα ποσό των 50 εκατομμυρίων ευρώ

Τα δημοσιεύματα ότι ο Ντε Μπρόινε έχει ήδη συμφωνήσει με την Αλ Ιτιχάντ, έχει αναστατώσει τη Μάντσεστερ Σίτι η οποία για κάθε ενδεχόμενο έχει βγει στην αγορά για τον αντικαταστάτη του. Σύμφωνα με τη «Mirror», ότι η ομάδα του Γκουαρντιόλα σκέφτεται να αγοράσει το αστέρι της Κρίσταλ Πάλας, Εμπερέτσι Έζε.

Το όνομα του Έζε βρίσκεται εδώ και καιρό στην ατζέντα των Πολιτών, με την Τότεναμ επίσης να παρακολουθεί την περίπτωσή του. Παρά το γεγονός ότι ταλαιπωρήθηκε με πολλούς τραυματισμούς, ο Έζε τελείωσε την περασμένη σεζόν με 11 γκολ και τέσσερις ασίστ.

Ο Eze έχει ακόμη τρία χρόνια στο συμβόλαιό του με την Κρίσταλ Πάλας, το οποίο ωστόσο περιέχει ρήτρα αποδέσμευσης 60 εκατομμυρίων λιρών συν επιπλέον πρόσθετα.

Μιλώντας στο Het Laatste Nieuws, ο Ντε Μπρόινε πριν από μερικές εβδομάδες τόνισε: «Στην ηλικία μου πρέπει να είσαι ανοιχτός σε όλα. Μιλάς για απίστευτα χρηματικά ποσά που μπορεί να είναι το τέλος της καριέρας μου. Μερικές φορές πρέπει να το σκεφτείς αυτό.

Αν παίξω εκεί για δύο χρόνια, θα μπορέσω να κερδίσω ένα απίστευτο χρηματικό ποσό. «Πριν από αυτό έπρεπε να παίξω ποδόσφαιρο για 15 χρόνια. Μπορεί να μην φτάσω ακόμα αυτό το ποσό. Στη συνέχεια, πρέπει να σκεφτείτε τι μπορεί να σημαίνει αυτό στη συνέχεια. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν χρειάζεται να το σκεφτώ ακόμα».

Ο Ντε Μπρόινε εντάχθηκε στη Σίτι το 2015 από τη Βόλφσμπουργκ και έχει κερδίσει 15 τρόπαια, σκοράροντας 102 γκολ και 170 ασίστ για να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες του συλλόγου.