Η Premier League τιμώρησε τη Μάντσεστερ Σίτι με πρόστιμο γιατί καθυστερούσε να βγει από τα αποδυτήρια
i

©imago

Η Premier League τιμώρησε τη Μάντσεστερ Σίτι με πρόστιμο γιατί καθυστερούσε να βγει από τα αποδυτήρια

Δημήτρης Χούπης 19:23 - 01.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:23 - 01.08.2024

Η Premier League τιμώρησε τη Μάντσεστερ Σίτι με πρόστιμο δύο εκατομμυρίων ευρώ γιατί καθυστερούσε να βγει από τα αποδυτήρια.

Λίγους μήνες πριν από την οριστική απόφαση για τις κατηγορίες της Μάντσεστερ Σίτι για τις οικονομικές παραβιάσεις, η Premier League τιμώρησε τους «πολίτες».

Πιο αναλυτικά, η Premier League επέβαλε πρόστιμο δύο εκατομμυρίων ευρώ, γιατί οι παίκτες της ομάδας αργούσαν να βγούνε από τα αποδυτήρια πριν τα παιχνίδια και πριν την έναρξη του ημιχρόνου.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα αποδέχτηκε από τη μεριά της ότι έχει παραβιάσει τους κανόνες της Λίγκας χωρίς συγκεκριμένο λόγο 22 φορές τις τελευταίες δύο σεζόν. Η Premier League έχει αυστηρούς κανόνες στην ώρα που οι ομάδες πρέπει να βγαίνουν πριν τους αγώνες και λίγο πριν το ημίχρονο, με αποτέλεσμα να τιμωρήσουν τη Σίτι.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

«Η Μάντσεστερ Σίτι απολογήθηκε και αποδέχτηκε τις κατηγορίες και επιβεβαίωσε ότι έχει ενημερώσει τους παίκτες τους ανθρώπους της ομάδας για τις ευθύνες τους. Οι κανόνες που αφορούν την έναρξη και την ώρα που επιστρέφουν στο ημίχρονο οι ομάδες βοηθάει να διασφαλίσει την οργάνωση του πρωταθλήματος και έχει ρυθμιστεί με τα υψηλότερα δυνατά επαγγελματικά πρότυπα και παρέχει τη βεβαιότητα στους φιλάθλους και τους συλλόγους που συμμετέχουν.

Ακόμα εξασφαλίζει ότι η μετάδοση όλων των 380 αγώνων του πρωταθλήματος ανά τον κόσμο τηρείται κανονικά», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Premier League.