Η Σίτι κέρδισε και ο Γκουαρδιόλα έδινε οδηγίες στον Τραορέ για το πώς να σκοράρει (vid)

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα και ο Αντάμα Τραορέ

i

PrtScr

Η Σίτι κέρδισε και ο Γκουαρδιόλα έδινε οδηγίες στον Τραορέ για το πώς να σκοράρει (vid)

Κώστας Τόπας 10:05 - 06.10.2024 / Ανανεώθηκε: 10:05 - 06.10.2024

Μετά τη νίκη επί της Φούλαμ με 3-2, ο Πεπ Γκουαρδιόλα εθεάθη να δίνει οδηγίες στον Αντάμα Τραορέ, για το πως να αξιοποιεί τις ευκαιρίες του μπροστά στην αντίπαλη εστία.

Η Μάντσεστερ Σίτι μετά από δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα, επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 3-2 της Φούλαμ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Premier League.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Λονδίνου ξεκίνησε καλά, έχοντας τις στιγμές της για ένα γκολ, το οποίο βρήκε στο 26'. Ο Ραούλ Χιμένεθ βρέθηκε με πλάτη στην εστία, έκανε ένα τακουνάκι βρήκε τον Αντρέας Περέιρα κι αυτός με εξ επαφής σουτ άνοιξε το σκορ για τη Φούλαμ. Τρία λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκολ αλλά ο Τραορέ αστόχησε από ευνοϊκό σημείο.

Επέστρεψε στις νίκες με καταπληκτικό Κόβατσιτς η Σίτι - Ο φοβερός Σακά... καθάρισε για την Άρσεναλ
PREMIER LEAGUE

18:59 - 05.10.2024

Επέστρεψε στις νίκες με καταπληκτικό Κόβατσιτς η Σίτι - Ο φοβερός Σακά... καθάρισε για την Άρσεναλ

Η Μάντσεστερ Σίτι με πρωταγωνιστική τον Κόβατσιτς επικράτησε με 3-2 της Φούλαμ, την ίδια ώρα που ο Σακά με δύο ασίστ και ένα γκολ έδωσε τη νίκη με 3-1 στην Άρσεναλ απέναντι στη Σαουθάμπτον.

Στο 32' οι Πολίτες βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης με τον Κόβατσιτς, ο οποίος σούταρε μέσα από την περιοχή, η μπάλα κάπου κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1. Δύο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους η Μάντσεστερ Σίτι έκανε την ανατροπή με τον Κροάτη, να σουτάρει από το όριο της περιοχής για το 2-1. Στο 83ο λεπτό ο Ντοκού με ένα τρομερό γκολ έκανε το 3-1, αλλά ο Μουνίθ στο 89' διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η Σίτι εξασφάλισε και τους τρεις βαθμούς, αλλά ένα από τα μεγαλύτερα σημεία συζήτησης ήταν η έλλειψη ψυχραιμίας του Τραορέ μπροστά στο τέρμα. Στην πραγματικότητα, μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο τεχνικός των Πολιτών, Πεπ Γκουαρδιόλα, φαινόταν να μιλά με τον πρώην εξτρέμ της ΜπαρτσελόναΤραορέ για αρκετά λεπτά, δίνοντας του οδηγίες.

«Ο Τραορέ έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Μετά το παιχνίδι, ο Γκουαρδιόλα πήγε να του δώσει συμβουλές για το πώς να σκοράρει αυτές τις ευκαιρίες απέναντι στον αντίπαλο της Μάντσεστερ Σίτι. Το θέμα είναι όμως ότι ο Τραορέ είναι μόνο ταχύτητα και δεν έχει το γκολ. Ο Πεπ μπορεί να το αλλάξει αυτό», είπε χαρακτηριστικά ένας οπαδός στο Twitter.

Ένας άλλος σχολίασε: «Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αγαπά τόσο πολύ το ποδόσφαιρο που αφού ο Τραορέ έχανε ευκαιρίες, πήγε στο τέρμα για να προπονήσει τον αντίπαλο παίκτη».