«Θα τρέμουμε απέναντι τους»: Ο Γκουαρντιόλα αποκάλυψε την ομάδα την οποία φοβάται η Μάντσεστερ Σίτι φέτος

Πεπ Γκουαρντιόλα

«Θα τρέμουμε απέναντι τους»: Ο Γκουαρντιόλα αποκάλυψε την ομάδα την οποία φοβάται η Μάντσεστερ Σίτι φέτος

Κώστας Τόπας 12:00 - 23.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:00 - 23.08.2024

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, αποκάλυψε τη μοναδική ομάδα που θα κάνει τους Πολίτες να... τρέμουν φέτος στην Premier League.

Η Μάντσεστερ Σίτι ξεκίνησε καλά την υπεράσπιση του τίτλου της στην Premier League το περασμένο Σαββατοκύριακο καθώς πήρε το ντέρμπι με την Τσέλσι, επικρατώντας με 2-0 στο «Στάμφορντ» Μπριτζ στον πρώτο της αγώνα για τη σεζόν 2024/25.

Ενόψει της σεζόν, ο Γκουαντδιόλα έκανε προεπισκόπηση για το ποιες ομάδες της Premier League αναμένει να πιέσουν τη Μάντσεστερ Σίτι καθώς οι Πολίτες στοχεύουν να επεκτείνουν το ρεκόρ των διαδοχικών τίτλων σε πέντε.

Στέρλινγκ: Από αστέρι του Γκουαρντιόλα κατέληξε να είναι ο χειρότερος παίκτης της Τσέλσι
PREMIER LEAGUE

10:30 - 23.08.2024

Στέρλινγκ: Από αστέρι του Γκουαρντιόλα κατέληξε να είναι ο χειρότερος παίκτης της Τσέλσι

Αποτέλεσε έναν από τους καλύτερους εξτρέμ της Premier League όσο αγωνιζόταν στην Μάντσεστερ Σίτι, υπό τον Πεπ Γκουαρντιόλα. Σήμερα όμως ο Ραχίμ Στέρλινγκ βρίσκεται στον «πάγο» έπειτα από πρωτοβουλία του Μαρέσκα και το μέλλον του στην Τσέλσι είναι αβέβαιο.

Ενώ το έκανε αυτό, ο Καταλανός προπονητής κατονόμασε μια ομάδα την οποία ο ίδιος και η ομάδα του φοβούνται να παίξουν αυτή τη σεζόν, αλλά δεν είναι μια ομάδα που θα περίμενε κανείς. Μιλώντας στους «Men in Blazers», ο Γκουαρντιόλα είπε:

«Η Νιούκαστλ θα επιστρέψει γιατί είναι ένα παιχνίδι την εβδομάδα. Δεν έχει ευρωπαϊκό ανταγωνισμό και την ενέργεια με την οποία παίζουν, τη σωματικότητα, με ένα μόνο παιχνίδι την εβδομάδα. Όταν παίζουμε εναντίον τους, θα τρέμουμε».

Εν μέσω μιας σειράς τραυματισμών υψηλού προφίλ, η Νιούκαστλ δυσκολεύτηκε την περασμένη σεζόν στην Premier League ολοκληρώνοντας τη σεζόν στην έβδομη θέση και ως εκ τούτου δεν κατάφερε να προκριθεί σε καμία από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Έχοντας αυτό κατά νου, ο Γκουαρντιόλα πιστεύει ότι θα είναι μια από τις πιο δύσκολες ομάδες που θα αντιμετωπίσει η Σίτι αυτή τη σεζόν, καθώς συνήθως θα έχει μόνο έναν αγώνα την εβδομάδα ενώ οι ομάδες που αγωνίζονται στην Ευρώπη θα έχουν δύο.

Και φαίνεται ότι η εκτίμησή του ήταν σωστή, καθώς η Νιουκάστλ ξεκίνησε καλά τη σεζόν του νικώντας τη νεοφώτιστη Σαουθάμπτον με 1-0. Ωστόσο, οι «καρακάξες» δεν είναι η μόνη ομάδα για την οποία ο Γκουαρντιόλα ανησυχεί αυτή τη σεζόν, καθώς συνέχισε αναφέροντας πολλές άλλες ομάδες που αναμένει να κοντράρουν τη Σίτι στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League.

Ο Καταλανός πρόσθεσε: «Η Αρσεναλ 10/10 θα μας δυσκολέψει. Η Τότεναμ θα είναι εκεί για τον τρόπο που παίζει. Η Λίβερπουλ, θα δούμε, η προετοιμασία για τον Άρνε Σλοτ ήταν καταπληκτική. Γιουνάιτεντ και Τσέλσι έχουν δείξει πολλά σημάδια. Οπως και η Άστον Βίλα. Θα δω πώς θα αντιμετωπίσουν τα παιχνίδια στο Champions League, θα είναι δύσκολο».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!