Ο Γκουαρντιόλα μοίρασε από 10.000 ευρώ σε μπόνους σε κάθε μέλος της ομάδας

Πεπ Γκουαρντιόλα

i

©Intime

Ο Γκουαρντιόλα μοίρασε από 10.000 ευρώ σε μπόνους σε κάθε μέλος της ομάδας

Νεφέλη Μπισμπίκη • 13:32 - 29.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:50 - 29.08.2024

Η σκληρή δουλειά των εργαζομένων της Μάντσεστερ Σίτι ανταμείφθηκε και με το παραπάνω από τον Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος τους έδωσε ένα γενναιόδωρο μπόνους, αξίας 10.000 ευρώ.

O Πεπ Γκουαρντίολα ξέρει να αναγνωρίζει τον κόπο και τη σκληρή δουλειά που καταβάλει το επιτελείο της Μάντσεστερ Σίτι, γι΄αυτό αποφάσισε να τους ανταμείψει. Όπως αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ των «Times», ο Ισπανός τεχνικός ευχαρίστησε κάθε μέλος των Πολιτών, σχεδόν 70 άτομα, με το ποσό των 10.000 ευρώ.

Γιατί η Μάντσεστερ Σίτι δεν κάνει μεταγραφές και ποιος ο ρόλος του Γκουαρντιόλα
PREMIER LEAGUE

11:00 - 29.08.2024

Γιατί η Μάντσεστερ Σίτι δεν κάνει μεταγραφές και ποιος ο ρόλος του Γκουαρντιόλα

Η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα δεν έχει ξοδέψει σχεδόν καθόλου χρήματα για ενισχύσεις σε αυτή τη καλοκαιρινή μεταγραφική περιόδο, μένοντας πιστή στο πλάνο του Καταλανού προπονητή.

Ο Πεπ δεν ξέχασε κανέναν, αφού συμπεριέλαβε σεφ, ρεσεψιονίστ, φυσιοθεραπευτές, baristas και το προσωπικό ασφαλείας. Δεν είναι σαφώς η πρώτη φορά που κάνει κάτι ανάλογο. Όταν η Σίτι πανηγύρισε το τρεμπλ, λέγεται πως μοιράστηκε το μπόνους των 750.000 λιρών, με το προσωπικό της ομάδας.

Ο Γκουαρντιόλα μετράει οκτώ χρόνια στην Μάντσεστερ Σίτι, με πολλές επιτυχίες, έβαλε τους δικούς του κανόνες σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα στον κόσμο, αυτό της Premier League και όπως έχει εκφράσει ο ίδιος, το ευχάριστο κλίμα μέσα στον σύλλογο είναι αυτό που παίζει σημαντικό ρόλο στην επιτυχία της ομάδας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι άνθρωποι δεν το περίμεναν, οπότε εξεπλάγησαν όταν είδαν το ποσό.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!