Ο Γκουαρντιόλα παραδέχτηκε ότι έσπασε έναν άγραφο μεταγραφικό κανόνα για να υπογράψει τον Γκουντογκάν

Ιλκάι Γκουντογκάν & Πεπ Γκουαρντιόλα

Ο Γκουαρντιόλα παραδέχτηκε ότι έσπασε έναν άγραφο μεταγραφικό κανόνα για να υπογράψει τον Γκουντογκάν

Κώστας Τόπας 09:37 - 25.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:37 - 25.08.2024

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα παραδέχτηκε ότι έσπασε τον δικό του άγραφο μεταγραφικό κανόνα στη Μάντσεστερ Σίτι με την εκ νέου υπογραφή του Ιλκάι Γκουντογκάν από την Μπαρτσελόνα.

Ο Ιλκάι Γκουντογκάν επέστρεψε στο «Έτιχαντ» για λογαριασμό της Μάντσεστερ Σίτι, υπογράφοντας συμβόλαιο ενός έτους με οψιόν για άλλους 12 μήνες. Ο 33χρονος μέσος έφυγε από τους Πολίτες το περασμένο καλοκαίρι με τη λήξη του προηγούμενου συμβολαίου του, λίγο μετά την κατάκτηση του Champions League για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Αλλά η Μπαρτσελόνα του επέτρεψε να φύγει από τον σύλλογο λόγω των συνεχιζόμενων οικονομικών ζητημάτων της, που την εμποδίζουν να εγγράψουν τον Ντάνι Όλμο στη La Liga. Σύμφωνα με το «Athletic», ο Γκουντογκάν έχει διατηρήσει στενούς δεσμούς με τη Σίτι ακόμα και μετά την αποχώρησή του από τον σύλλογο.

Ο Γκουαρντιόλα ρωτήθηκε εάν ο Χάαλαντ είναι ο πιο ολοκληρωμένος επιθετικός που έχουμε δει ποτέ» και διαφώνησε
PREMIER LEAGUE

08:59 - 25.08.2024

Ο Γκουαρντιόλα ρωτήθηκε εάν ο Χάαλαντ είναι ο πιο ολοκληρωμένος επιθετικός που έχουμε δει ποτέ» και διαφώνησε

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, έσπευσε να αναφέρει τον Λιονέλ Μέσι, αφού ρωτήθηκε αν ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι ο πιο ολοκληρωμένος σέντερ φορ που έχουμε δει ποτέ στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Μάλιστα, λέγεται ότι ο Γκουαρντιόλα βοήθησε τον Γερμανό μέσο και την οικογένειά του να βρουν ένα σπίτι στην Καταλονία και συναντήθηκε επίσης με αρκετούς παίκτες, συμπεριλαμβανομένου του Μπερνάρντο Σίλβα. Ο Καταλανός τεχνικός παραδέχτηκε στην εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου ότι άδραξε την ευκαιρία να υπογράψει ξανά τον Γκουντογκάν αφού κατέστη σαφές ότι υπήρχε η ευκαιρία να το κάνει.

Και τόνισε ότι έσπασε έναν άγραφο μεταγραφικό κανόνα για να επαναφέρει τον μέσο στο Μάντσεστερ.

 «Ως προπονητής, δεν είμαι μεγάλος, μεγάλος θαυμαστής του να ξαναβρίσκω παίκτες με αυτή την ηλικία. Αλλά τον ξέρω πολύ καλά και η νοοτροπία του είναι σωστή. Είναι ένας τεράστιος παίκτης. Και με την οικονομική κατάσταση στη Μπαρτσελόνα, επέστρεψε ως ελεύθερος.

«Μιλήσαμε για αυτό και είπαμε "Εντάξει, μπορούμε να το κάνουμε". Μπορεί να παίξει στην ίδια θέση με τον Ρόδρι, όπως ο Κόβασιτς. Ο Ρόντρι και ο Γκουντογκάν μπορούν να παίξουν ως επιθετικοί χαφ ή μπορεί να παίξει ως ψεύτικο εννιάρι.

Όλοι σέβονται τον Γκούντο. Είναι τόσο ευφυής και ειλικρινής στην ανάλυσή του και βάζει την ομάδα και τον σύλλογο μπροστά στις δικές του επιδόσεις», κατέληξε ο Καταλανός προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!