Ο Γκουαρντιόλα ρωτήθηκε εάν ο Χάαλαντ είναι ο πιο ολοκληρωμένος επιθετικός που έχουμε δει ποτέ» και διαφώνησε

Πεπ Γκουαρντιόλα & Έρλινγκ Χάαλαντ

Ο Γκουαρντιόλα ρωτήθηκε εάν ο Χάαλαντ είναι ο πιο ολοκληρωμένος επιθετικός που έχουμε δει ποτέ» και διαφώνησε

Κώστας Τόπας 08:59 - 25.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:05 - 25.08.2024

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, έσπευσε να αναφέρει τον Λιονέλ Μέσι, αφού ρωτήθηκε αν ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι ο πιο ολοκληρωμένος σέντερ φορ που έχουμε δει ποτέ στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ πέτυχε το 10ο χατ-τρικ της καριέρας του στη Μάντσεστερ Σίτι το απόγευμα του Σαββάτου (24/08), καθώς οι πρωταθλητές της Premier League πέτυχαν τέσσερα γκολ κόντρα στην Ίπσουιτς που μόλις ανέβηκε στα μεγάλα σαλόνια της Αγγλίας.

Ο Νορβηγός επιθετικός, ο οποίος έχει πετύχει 94 γκολ σε 101 αγώνες από τότε που εντάχθηκε στο ρόστερ της Μάντσεστερ Σίτι το καλοκαίρι του 2022, θεωρείται ευρέως ως ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στην Ευρώπη.

Νίκη με σόου του Χάαλαντ για τη Μάντσεστερ Σίτι - «Τεσσάρα» της Τότεναμ απέναντι στην Έβερτον
PREMIER LEAGUE

18:58 - 24.08.2024

Νίκη με σόου του Χάαλαντ για τη Μάντσεστερ Σίτι - «Τεσσάρα» της Τότεναμ απέναντι στην Έβερτον

Άνετο απόγευμα είχε η Μάντσεστερ Σίτι και η Τότεναμ, οι οποίες νίκησαν με 4-1 και 4-0 τις Ίπσουιτς και Έβερτον αντίστοιχα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Premier League.

Όμως, ακόμη και μετά από γκολ και στους 22 αντιπάλους που έχει αντιμετωπίσει στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας, έχει πολύ δρόμο να διανύσει για να αντιμετωπίσει τον οκτώ φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας, Λιονέλ Μέσι, σύμφωνα με τον προπονητή του.

Μιλώντας στο beIN Sports μετά τον αγώνα του Σαββάτου στο «Έτιχατν», ο Πεπ Γκουαρντιόλα ρωτήθηκε αν ο Χάαλαντ είναι ο πιο ολοκληρωμένος σέντερ φορ στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

«Ο πιο απίστευτος επιθετικός που έχει δει ποτέ είναι ο Μέσι», είπε ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα. «Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο στη ζωή μου».

Ο Γκουαρντιόλα εκφράζει συχνά την εκτίμησή του για τον Λιονέλ Μέσι. Μάλιστα, ήταν γνωστό ότι αναφέρθηκε στον Αργεντινό κατά τη διάρκεια συνομιλιών της ομάδας. Σε ένα επεισόδιο της Μάντσεστερ Σίτι: «Together: Champions Again!» ντοκιμαντέρ, ο Ισπανός έδωσε μια παθιασμένη ομιλία με επίκεντρο τον Μέσι κατά τη διάρκεια της σύγκρουσής τους στο Champions League με την Κλαμπ Μπριζ.

Μιλώντας στην πλευρά του είπε: «Ξέρεις γιατί ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης που έχω δει στη ζωή μου; Επειδή είναι ανταγωνιστής». Τον Μάιο, ο Γκουαρντιόλα μιλούσε σε δημοσιογράφους πριν από τη σύγκρουση του Carabao Cup της Σίτι με τη Λίβερπουλ, όταν επεσήμανε ότι ο Μέσι ήταν ο καλύτερος όλων των εποχών.

«Όλοι έχουν άποψη, αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι είναι εκεί ως ο καλύτερος όλων των εποχών», είπε ο Γκουαρντιόλα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!