Ο Γκουαρντιόλα θέλει να κάνει το «μπαμ» με τα 100 εκατ. ευρώ του Άλβαρες

Κβαρατσχελιά & Ροντρίγκο

Ο Γκουαρντιόλα θέλει να κάνει το «μπαμ» με τα 100 εκατ. ευρώ του Άλβαρες

Κώστας Τόπας 12:37 - 07.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:37 - 07.08.2024

Μετά την πώληση του Χούλιαν Άλβαρες, η Μάντσεστερ Σίτι θα καρπωθεί ένα ποσό κοντά στα 100 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι διατεθειμένος να αξιοποιήσει αυτό το καλοκαίρι για την ενίσχυση του ρόστερ.

Η Μάντσεστερ Σίτι προκαλεί πανικό στην αγορά. Μέχρι σήμερα, η διοίκηση του Γκουαρντιόλα δρούσαν αθόρυβα αλλά και με ελάχιστα έξοδα αυτό το καλοκαίρι. Η μόνη δαπάνη ήταν αυτή του Σαβίνιο για τον οποίο έχουν πληρώσει 25 εκατομμύρια σε μια ομάδα του ομίλου τους, την Τρουά. Εκτός από αυτή την μεταγραφή, δεν έχει υπάρξει το παραμικρό.

Όμως η πώληση του Χουλιάν Άλβαρες, που σύντομα θα γίνει επίσημη, θα τους δώσει με μια οικονομική ένεση αλλά και ένα κενό στην κορυφή της επίθεσης που είναι διατεθειμένοι να καλύψουν με έναν κορυφαίο παίκτη. Τα χρήματα που θα διαθέτουν τείνουν να είναι θανατηφόρα στην αγορά όταν θα αποφασίσουν να προχωρήσουν σε περαιτέρω μεταγραφές.

Στόχοι υπάρχουν και ο βασικός για τον Πεπ Γκουαρντιόλα, είναι ο επιθετικός της Κρίσταλ ΠάλαςΕμπερέτσι Έζε. Ο Άγγλος διεθνής πέτυχε 11 γκολ στην Premier League την περασμένη σεζόν και έπαιξε στο Euro 2024, αν και αγωνίστηκε ελάχιστα στη διεθνή διοργάνωση. Η Πάλας ζητά γύρω στα 70 εκατομμύρια ευρώ για τον παίκτη που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027.

Ο Ροντρίγκο, ένα όνειρο του Γκουαρντιόλα

Εκτός από τον Εζέ, η Σίτι έχει μεταξύ των αγαπημένων της τον παίκτη της Ρεάλ, Ροντρίγκο και τον παίκτη της Νάπολι Κβαρατσχελιά. Με τον Βραζιλιάνο ξέρουν ότι εξαρτώνται από τον παίκτη που θέλει να φύγει από τους «μερένχες». Είναι η πιο περίπλοκη υπόθεση, αλλά με την άφιξη του Εμπαπέ και την έλλειψη χώρου στην επιθετική γραμμή του Αντσελότι βλέπουν ένα κενό μέσα από το οποίο μπορούν να εκμεταλλευτούν.

Με τον Γεωργιανό, έναν από τους πιο ταλαντούχους παίκτες στην Ευρώπη, το «τείχος» είναι ο Ντε Λαουρέντις. Ο πρόεδρος της Νάπολι ζητά περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ για τον εξτρέμ και στη Σίτι θεωρείται υπέρβαση παρόλο που το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το 2027.

Γεγονός είναι ότι με τα «φρέσκα» χρήματα από την πώληση του Χούλιαν Άλβαρες, για τον οποίο η ομάδα της Premier League πλήρωσε μόλις 18,5 εκατομμύρια ευρώ συν μπόνους που θα ανέβαζαν το ποσό των μεταγραφών στα 27 εκατομμύρια ευρώ, ο Γκουαρντιόλα παρακολουθεί την μεταγραφική αγορά με προσοχή...

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!