Κι όμως: Ο Γκουαρντιόλα βρήκε άμεσα την τέλεια εναλλακτική του Ρόδρι για να λύσει τα προβλήματα της Σίτι

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα

Κι όμως: Ο Γκουαρντιόλα βρήκε άμεσα την τέλεια εναλλακτική του Ρόδρι για να λύσει τα προβλήματα της Σίτι

Κώστας Τόπας 15:18 - 25.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:18 - 25.09.2024

Ο Ρόδρι θα μείνει εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα, ωστόσο ο Πεπ Γκουαρντιόλα φαίνεται πως έχει βρει ήδη την τέλεια εναλλακτική λύση για να καλύψει το κενό του Ισπανού μέσου.

Ο Ισπανός μέσος, Ρόδρι αναγκάστηκε να βγει από τον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με της Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ στο «Έτιχαντ» στο 22ο λεπτό μετά από μια σύγκρουση με τον Τόμας Παρτέι που τον ανάγκασε να εγκαταλείψει τη «μάχη»

Την Τετάρτη (25/09), μια δήλωση από τη Μάντσεστερ Σίτι επιβεβαίωσε ότι ο 28χρονος μέσος έχει τραυματιστεί στους συνδέσμους στο δεξί του γόνατο, υποδηλώνοντας ότι θα μπορούσε να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης, μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ωστόσο, λίγες μέρες μετά την απώλεια του Ρόδρι, ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα φαίνεται πως έχει βρει ήδη τον τέλειο αντικαταστάτη του Ισπανού μέσου. Ο νεαρός, Νίκο Ο'Ράιλι έκανε φέτος ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα των Πολιτών και κατέγραψε θετική εμφάνιση κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Carabao με τη Γουότφορντ την Τρίτη (24/09), εντυπωσιάζοντας τους οπαδούς.

Αντιδρώντας στην απόδοση του 19χρονου μέσου, ένας θαυμαστής έγραψε: «Ο Νίκο Ο'ράιλι κέρδισε όλες τις μονομαχίες του. Κοιτάξτε τον δίπλα στους έμπειρους παίκτες της ομάδας. Είναι φοβερός», έγραψε χαρακτηριστικά ένας φίλος της Μάντσεστερ Σίτι στα social media μετά την εμφάνιση του Νίκο Ο'Ράιλι απέναντι στη Γουόφορντ.

Και ένας άλλος αστειεύτηκε: «Ο Ρόδρι τραυματίστηκε και βρήκαμε τον τέλειο αντικαταστάτη του, τον Νίκο Ο'Ράιλι».

Ο αγώνας απέναντι στη Γουότφορντ ήταν μόνο η δεύτερη εμφάνιση του Ο'Ράιλι για την πρώην ομάδα της Σίτι, έχοντας περάσει 11 χρόνια στην ακαδημία του συλλόγου, παίζοντας τακτικά για τις ομάδες νέων. Το ντεμπούτο του έγινε κατά τη διάρκεια της νίκης της Σίτι στη διαδικασία των πέναλτι επί της «μισητής» Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Αύγουστο, με τον ίδιο να ξεκινά τον αγώνα πριν αντικατασταθεί από τον Ματέους Νούνες λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα.

Όμως, ενώ έχει εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής, αντιμετωπίζει ένα τεράστιο έργο στην προσπάθεια να καλύψει το μεγάλο κενό που αφήνει στην ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, η απουσία του πρωταγωνιστή Ρόδρι.