Εγινε το «μπαμ»: Ο Γκουντογκάν επέστρεψε στη Μάντσεστερ Σίτι!

Ιλκάι Γκουντογκάν

i

PrtScr

Εγινε το «μπαμ»: Ο Γκουντογκάν επέστρεψε στη Μάντσεστερ Σίτι!

Κώστας Τόπας 13:07 - 23.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:13 - 23.08.2024

Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε την επιστροφή του Ιλκάι Γκουντογκάν, ο οποίος επιστρέφει στο «Έτιχαντ» μετά από ένα χρόνο.

Ο Ιλκάι Γκουντογκάν ολοκλήρωσε την μεγάλη του επιστροφή στη Μάντσεστερ Σίτι, αποχωρώντας από την Μπαρτσελόνα με ελεύθερη μεταγραφή  μόλις μία σεζόν μετά την αποχώρησή του από το «Έτιχαντ».

Ο Γερμανός διεθνής μέσος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τους Πολίτες με την οψιόν να παρατείνει την παραμονή του για έναν ακόμη χρόνο.  Ο Γκουντογκάν αποκάλυψε ότι είχε βρει μια νέα εκτίμηση για τη Μάντσεστερ Σίτι κατά τη διάρκεια ενός έτους εκτός έδρας στη Μπαρτσελόνα, μετά την εκ νέου υπογραφή του με τους πρωταθλητές της Premier League.

«Όταν φεύγεις από αυτό το μέρος, περνάς ένα χρόνο μακριά και μετά αρχίζεις να εκτιμάς το μέρος ακόμη περισσότερο», είπε ο Γκουντογκάν στις δηλώσεις του. «Συνειδητοποιείς τι είχες, πόσο καταπληκτικός ήταν ο χρόνος και πόσο μεγάλος είναι ο σύλλογος.

«Ο καλύτερος σύλλογος στον κόσμο και νομίζω από άποψη ποδοσφαίρου – το να επιστρέψω σε αυτό το επίπεδο και να επιστρέψω ένα χρόνο αργότερα είναι ένα απίστευτο συναίσθημα. Είμαι πολύ χαρούμενος, πολύ χαρούμενος και νιώθω προνομιούχος που μοιράζομαι ξανά τα αποδυτήρια με αυτούς τους καταπληκτικούς παίκτες.

«Ολο αυτό που έλαβα εδώ – αυτή τη στιγμή σήμερα, δεν μπορώ να το βρω πουθενά αλλού και αυτό με έκανε πολύ εύκολο να επιστρέψω», κατέληξε ο 33χρονος μέσος.

Παρά το γεγονός ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο για τον καταλανικό σύλλογο την περασμένη σεζόν, ο Γκουντογκάν ενημερώθηκε ότι δεν είχε εγγυημένη θέση στην αρχική του θέση υπό τον νέο προπονητή Χάνσι Φλικ και τέθηκε διαθέσιμος για μεταγραφή. Υπήρχαν αναφορές για ενδιαφέρον από τη Σαουδική Αραβία, αλλά επέλεξε να επιστρέψει στους πρώην συμπαίκτες του στην Αγγλία και συγκεκριμένα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Γκουντογκάν πέρασε επτά χρόνια με τη Σίτι μετά την ένταξή του από την Μπορούσια Ντόρτμουντ και κέρδισε πέντε τίτλους Premier League, τέσσερα League Cup, δύο τίτλους Κυπέλλου Αγγλίας και το Champions League, προτού φύγει για την Μπαρτσελόνα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!