Ο Ντε Μπρόινε έχει νέο λουκ και ο Γκουαρντιόλα δεν το πίστευε όταν τον είδε (vid)

Πεπ Γκουαρντιόλα & Κέβιν Ντε Μπρόινε

Ο Ντε Μπρόινε έχει νέο λουκ και ο Γκουαρντιόλα δεν το πίστευε όταν τον είδε (vid)

Κώστας Τόπας 12:14 - 07.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:15 - 07.08.2024

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε επέστρεψε στην προπόνηση της Μάντσεστερ Σίτι με νέο λουκ κι εξέπληξε τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Παρά όλες τις εικασίες σχετικά με μια πιθανή μετακόμιση στη Σαουδική Αραβία, ο αρχηγός του Βελγίου επέστρεψε στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Σίτι αυτή την εβδομάδα μαζί με μια σειρά από συμπαίκτες αφού του δόθηκε άδεια μετά τις υποχρεώσεις σε Euro 2024 και Copa America.

Όμως ο Κέβιν Ντε Μπρόινε τράβηξε αμέσως τα βλέμματα με μια δραματική αλλαγή στην εμφάνισή του. Όταν επέστρεψε από τη μακροχρόνια απουσία του μετά από χειρουργική επέμβαση στον οπίσθιο μηριαίο του χιόνι την περασμένη σεζόν, ο πρώην μέσος της Τσέλσι και της Βόλφσμπουργκ είχε φουσκώσει τα μαλλιά του και τα είχε ξεκολλήσει.

Αλλά τώρα ο «KDB» τράβηξε αμέσως την προσοχή όταν βγήκε από το αυτοκίνητό του και μπήκε στο προπονητικό. Ο Ντε Μπρόινε είπε ότι πρέπει να «κουρέψει τα μαλλιά μου» και έτσι μπορεί να μην βλέπουμε τόσο τον ίδιο όσο και τον Έρλινγκ Χάαλαντ με όμοιες αλογοουρές στην Premier League.

Και ο Γκουαρντιόλα έκανε πολύ ξεκάθαρα τα συναισθήματά του για το τελευταίο στυλ του Ντε Μπρόινε. Καθώς χαιρετούσε τους παίκτες που επέστρεφαν, είπε στον 33χρονο: «Πρέπει να μου δώσεις εξηγήσεις γι' αυτά τα μαλλιά!» καθώς ο Ντε Μπρόινε χαμογέλασε.

Όπως ήταν φυσικό, τα social media εξερράγησαν από την αντίδραση του Ντε Μπρόινε που άλλαξε κούρεμα. «Η επιρροή του Έρλινγκ Χάαλαντ είναι άγρια», έγραψε χαρακτηριστικά ένας.

Η Σίτι έμεινε χωρίς ένα μεγάλο μέρος των πρώτων της ομάδων για την περιοδεία στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά τώρα έχει λάβει τεράστια ώθηση ενόψει του Community Shield εναντίον της αντίπαλης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το Σάββατο.

Μετά την παράσταση στο Γουέμπλεϊ, η Σίτι ξεκινά την υπεράσπιση του τίτλου της στην Premier League απέναντι στην Τσέλσι του Έντσο Μαρέσκα στο Στάμφορντ Μπριτζ την Κυριακή 18 Αυγούστου.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!