Ο Ντε Μπρόινε βάζει ξανά «συναγερμό» στη Σίτι λίγες μέρες πριν το ντέρμπι με την Άρσεναλ

Κέβιν Ντε Μπρόινε

i

PrtScr

Ο Ντε Μπρόινε βάζει ξανά «συναγερμό» στη Σίτι λίγες μέρες πριν το ντέρμπι με την Άρσεναλ

Κώστας Τόπας 10:41 - 19.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:41 - 19.09.2024

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα με την Ίντερ λίγες μόλις μέρες πριν τον κρίσιμο αγώνα της Premier League με την Άρσεναλ.

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε σημάδεψε ξανά τον κώδωνα του κινδύνου στη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Βέλγος μέσος, επιρρεπής σε τραυματισμούς όπως λίγοι άλλοι κατά τη διάρκεια της σεζόν, έφυγε από το γήπεδο στο ημίχρονο του αγώνα του Champions League με την Ίντερ, αφού ένιωσε κάποια ενόχληση.

Μετά από αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη, οι Πολίτες φοβούνται για άλλη μια φορά για τα χειρότερα αφού μόλις τρεις μέρες απομένουν για τον κρίσιμο αγώνα της Premier League με τον βασικό της ανταγωνιστή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, την Άρσεναλ (22/09, 18:30).

Μόλις ένα σουτ και 14 επαφές με την μπάλα: Γιατί ο Χάαλαντ απέτυχε να σπάσει το ιστορικό ρεκόρ του Κριστιάνο
CHAMPIONS LEAGUE

10:10 - 19.09.2024

Μόλις ένα σουτ και 14 επαφές με την μπάλα: Γιατί ο Χάαλαντ απέτυχε να σπάσει το ιστορικό ρεκόρ του Κριστιάνο

Σπάνιο αλλά συνέβη. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και με αυτόν τον τρόπο δεν «έσπασε» το ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η Ίντερ άντεξε την πίεση της Μάντσεστερ Σίτι στο τέλος και έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Έτιχαντ (0-0), ωστόσο αυτό που ανησυχεί περισσότερο τον Πεπ Γκουαρντιόλα είναι ο τραυματισμός του «KDB». Ο Βέλγος ένιωσε δυσφορία στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου στη βουβωνική χώρα του.

Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, οι γιατροί επιβεβαίωσαν το πρόβλημα του Βέλγου του μέσου, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο για να δώσει τη θέση του στον Ιλκάι Γκουντογκάν. Χωρίς να γνωρίζει ακόμη το μέγεθος του τραυματισμού του, η Μάντσεστερ Σίτι έχει ήδη αρχίσει να φοβάται τα χειρότερα.

Ο Βέλγος έχασε έως και 41 αγώνες την περασμένη σεζόν λόγω τραυματισμού, 35 από αυτούς λόγω του προβλήματος του μηριαίου που τον κράτησε εκτός γηπέδων για πέντε μήνες στην αρχή της σεζόν. Ο Ντε Μπρόινε δεν κατάφερε ποτέ να ξεχάσει τα σωματικά προβλήματα στην καριέρα του, μια μάστιγα που δεν αμαυρώνει μια καριέρα που συνεχίζει να επεκτείνεται με τίτλους σήμερα.

Η απουσία του Βέλγου σε ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της σεζόν, όπως αυτό απέναντι στην Άρσεναλ, μοιάζει τουλάχιστον ακατάλληλη, αν και μένει να δούμε αν ο Βέλγος θελήσει να αγωνιστεί ακόμα και με κίνδυνο να επιδεινώσει τον τραυματισμό του.