Ο Ρούμπεν Ντίας διέρρευσε το πρόγραμμα της Μάντσεστερ Σίτι και είχε λάθη που άφησαν άναυδους τους οπαδούς

Ρούμπεν Ντίας

Ο Ρούμπεν Ντίας διέρρευσε το πρόγραμμα της Μάντσεστερ Σίτι και είχε λάθη που άφησαν άναυδους τους οπαδούς

Κώστας Τόπας 12:53 - 08.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:53 - 08.08.2024

Ο Ρούμπεν Ντίας μοιράστηκε μια φωτογραφία από το καλεντάρι που έχει με τη Μάντσεστερ Σίτι. Το οποίο ωστόσο είχε αρκετά λάθη

Η Μάντσεστερ Σίτι προετοιμάζεται για μια ακόμη σεζόν, προκειμένου να σπάσει κάθε ρεκόρ. Την περασμένη σεζόν η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα κέρδισε τον τέταρτο διαδοχικό τίτλο στην Premier League και αυτή τη σεζόν θέλει να επεκτείνει αυτό το ρεκόρ σε πέντε.

Έχοντας ολοκληρώσει μια περιοδεία πριν από τη σεζόν στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Σίτι θα ξεκινήσει τη σεζόν 2024-25 το Σάββατο με μια σύγκρουση στο Community Shield εναντίον της γειτονικής Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Γουέμπλεϊ. Οκτώ ημέρες αργότερα οι Πολίτες θα ξεκινήσουν την υπεράσπιση του τίτλου της στην Premier League με ένα ταξίδι στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσει την Τσέλσι, προτού βουτήξει κατευθείαν σε ένα εξαντλητικό πρόγραμμα γεμάτο με υποχρεώσεις για πρωτάθλημα, Champions League και εγχώριο κύπελλο.

Ο Γκουαρντιόλα θέλει να κάνει το «μπαμ» με τα 100 εκατ. ευρώ του Άλβαρες
PREMIER LEAGUE

12:37 - 07.08.2024

Ο Γκουαρντιόλα θέλει να κάνει το «μπαμ» με τα 100 εκατ. ευρώ του Άλβαρες

Μετά την πώληση του Χούλιαν Άλβαρες, η Μάντσεστερ Σίτι θα καρπωθεί ένα ποσό κοντά στα 100 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι διατεθειμένος να αξιοποιήσει αυτό το καλοκαίρι για την ενίσχυση του ρόστερ.

Η Σίτι έπαιξε 59 αγώνες την περασμένη σεζόν, αλλά το νέο Champions League, εκεί όπου οι ομάδες θα παίξουν οκτώ αγώνες στη φάση του «πρωταθλήματος» αντί για έξι σημαίνει ότι θα μπορούσαν να παίξουν ακόμη περισσότερο αυτή τη σεζόν.

Ο Γκουαρντιόλα και ο αστέρας της Σίτι, Ρόδρι έχουν εκφράσει στο παρελθόν τις ανησυχίες τους για τις επιπτώσεις που έχουν τέτοια φορτωμένα προγράμματα στην ευημερία των παικτών και τους κινδύνους τραυματισμού. Ο πολυάσχολος φόρτος εργασίας των σταρ της Σίτι αποκαλύφθηκε από έναν υπερασπιστή φωτογραφιών Ρούμπεν Ντίας που μοιράστηκε στο X το απόγευμα της Τετάρτης (07/08).

Ο Πορτογάλος σέντερ μπακ μοιράστηκε μια φωτογραφία μιας διαφάνειας παρουσίασης που δείχνει το πρόγραμμα των αγώνων της Σίτι για τη σεζόν, με τη λεζάντα: «POV: Παίζεις για τη Σίτι».

Ενώ οι οπαδοί κατάλαβαν το μήνυμα του Ντίας, παρατήρησαν επίσης ένα μεγάλο λάθος στο πρόγραμμα της Σίτι. Το Πρόγραμμα αναφέρει ότι η συνάντηση του Community Shield με τη Γιουνάιτεντ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Αυγούστου, ενώ στην πραγματικότητα πραγματοποιείται το Σάββατο 10 Αυγούστου.

Οι χρήστες στο X παρατήρησαν επίσης ότι, για κάποιο λόγο, οι αγώνες του Europa League και του Conference League περιλήφθηκαν στο πρόγραμμα, παρόλο που η Σίτι θα παίξει στο Champions League για 14η συνεχόμενη σεζόν.

Ας ελπίσουμε ότι η Σίτι θα καταλάβει ότι ο αγώνας της Γιουνάιτεντ είναι το Σάββατο και όχι την Κυριακή...

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!