Ο Χάαλαντ μπορεί να γράψει ιστορία κόντρα στη Μπρέντφορντ αλλά ο Γκουαρντιόλα δεν θα του το επιτρέψει

Πεπ Γκουαρντιόλα - Έρλινγκ Χάαλαντ - Φωτ. IMAGO

Ο Χάαλαντ μπορεί να γράψει ιστορία κόντρα στη Μπρέντφορντ αλλά ο Γκουαρντιόλα δεν θα του το επιτρέψει

Κώστας Τόπας 13:36 - 13.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:40 - 13.09.2024

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ μπορεί κόντρα στη Μπρέντφορντ να γράψει ιστορία με χρυσά γράμματα, αλλά έπειτα από συμβουλή του Πεπ Γκουαρντιόλα, ο Νορβηγός αστέρας μπορεί να μην αγωνιστεί αυτή την αγωνιστική.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ ενημερώθηκε από τον προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, ότι μπορεί να πάρει άδεια εάν χρειαστεί χρόνο μακριά από το ποδόσφαιρο μετά τον θάνατο του φίλου του, Ίβαρ Έγκγια.

Ο Νορβηγός αστέρας απέτισε φόρο τιμής στον οικογενειακό φίλο που τον αποκαλούσε στοργικά «θείο», σε μια ανάρτηση στο Instagram την Πέμπτη (12/09) μετά τον θάνατό του σε ηλικία 59 ετών.

Οι οπαδοί έμειναν έκπληκτοι όταν ανακάλυψαν ότι η Μάντσεστερ Σίτι φέρεται να έχει περισσότερες από 115 παραβάσεις
PREMIER LEAGUE

11:03 - 13.09.2024

Οι οπαδοί έμειναν έκπληκτοι όταν ανακάλυψαν ότι η Μάντσεστερ Σίτι φέρεται να έχει περισσότερες από 115 παραβάσεις

Οι οπαδοί έχουν μείνει έκπληκτοι αφού έμαθαν ότι η Μάντσεστερ Σίτι φέρεται να έχει περισσότερες από τις 115 παραβάσεις που της έχει ασκήσει η Premier League.

«Είσαι ένας θρύλος, Ιβάρ. Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν πόσα σήμαινες για μένα! Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν πόσο θα μου λείψεις!  Σε ευχαριστώ για όλα, τρελός. Θα ξαναδούμε ο ένας τον άλλον. Αναπαύσου εν ειρήνη, Ίβαρ», έγραψε χαρακτηριστικά στα social media, ο Χάαλαντ.

Ο Χάαλαντ προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του στη Σίτι αυτή την εβδομάδα, αλλά ο Γκουαρντιόλα έχει ξεκαθαρίσει ότι η οικογένεια προηγείται του ποδοσφαίρου και ως εκ τούτου θα επιτρέψει στον σταρ επιθετικό του να χάσει τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου (14/09, 17:00) εναντίον της Μπρέντφορντ, αν ο ίδιος το επιθυμεί.

Ωστόσο, ο Χάαλαντ μπορεί να αποφασίσει ότι θέλει να παίξει καθώς ήταν σε εξαιρετική φόρμα μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν. Ο 24χρονος φορ που έχει κερδίσει το Χρυσό Παπούτσι σε κάθε μία από τις δύο τελευταίες σεζόν της Premier League, έχει πετύχει επτά γκολ στις τρεις πρώτες του εμφανίσεις έως τώρα.

Αφού σκόραρε μία φορά στη νίκη με 2-0 στην Τσέλσι την πρώτη αγωνιστική, ο Χάαλαντ πέτυχε συνεχόμενα χατ-τρικ σε νίκες επί της Ίπσουιτς και της Γουέστ Χαμ. Αν σημειώσει άλλο ένα χατ-τρικ εναντίον της Μπρέντφορντ αυτή την αγωνιστική, τότε ο «Cyborg» θα γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Premier League που πετυχαίνει χατ-τρικ σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια.