Συνεχίζει την κόντρα με τον Γκάμπριελ ο Χάαλαντ: «Δεν μετάνιωσα που του πέταξα την μπάλα»
i

©imago

Συνεχίζει την κόντρα με τον Γκάμπριελ ο Χάαλαντ: «Δεν μετάνιωσα που του πέταξα την μπάλα»

Δημήτρης Χούπης 22:25 - 09.10.2024

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ φαίνεται ότι δεν έχει στόχο να σταματήσει την κόντρα με τον Γκάμπριελ, αφού όταν ρωτήθηκε για το αν μετάνιωσε που του πέταξε την μπάλα στο κεφάλι, εκείνος είπε όχι.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ και ο Γκάμπριελ έγιναν πρωταγωνιστές στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, με τους δύο πρωταγωνιστές να έρχονται σε σύγκρουση λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης. Πιο αναλυτικά μετά το γκολ της ισοφάρισης των «πολιτών» στην τελευταία φάση, ο Νορβηγός πέταξε την μπάλα στον Βραζιλιάνο στόπερ και τότε ξεκίνησε η διαμάχη τους.

Ο Χάαλαντ όμως αρκετό καιρό μετά το μεταξύ τους παιχνίδι φαίνεται ότι δεν έχει σκοπό να σταματήσει την κόντρα τους. Συγκεκριμένα, κατά τη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της Νορβηγίας ρωτήθηκε για το περιστατικό και εκείνος τόνισε ότι δεν μετάνιωσε για τίποτα.

«Ήταν η ένταση της στιγμής και πολλά συμβαίνουν εκείνη τη στιγμή. Αυτά που συμβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο, μένουν εκεί. Δεν μετανιώνω για πολλά», ήταν τα λόγια του επιθετικού της Μάντσεστερ Σίτι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χάαλαντ με το που έγινε η σέντρα του δεύτερου γκολ της Σίτι, έτρεξε και έριξε κάτω τον Πάρτεϊ και αμέσως ξεκίνησε ο κακός χαμός. Αφού οι παίκτες της Άρσεναλ έτρεξαν προς το μέρους του Νορβηγού για να του... ζητήσουν τα ρέστα, ενώ από οι συμπαίκτες του έσπευσαν να τον υπερασπιστούν.

Μόνο που δεν έμεινε εκεί ο επιθετικός των «πολιτών», αφού τα έβαλε με έναν 17χρονο παίκτη της Άρσεναλ και στη συνέχεια είπε στον Μικέλ Αρτέτα... κρατήσει χαμηλά την μπάλα.