Έντερσον για τη πιθανή μετακίνησή του στη Σαουδική Αραβία: «Τίποτα δεν είναι σίγουρο, χαρούμενος που με θέλει στην ομάδα ο Γκουαρδιόλα»

Έντερσον

i

©imago

Έντερσον για τη πιθανή μετακίνησή του στη Σαουδική Αραβία: «Τίποτα δεν είναι σίγουρο, χαρούμενος που με θέλει στην ομάδα ο Γκουαρδιόλα»

Δημήτρης Χούπης 09:25 - 28.07.2024 / Ανανεώθηκε: 09:25 - 28.07.2024

Ο Έντερσον σε δηλώσεις που έκανε για την πιθανή μεταγραφή του στη Σαουδική Αραβία σχολίασε ότι ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο, ενώ τόνισε πως του αρέσει το γεγονός ότι ο Γκουαρδιόλα τον θέλει στην ομάδα.

Το μέλλον του Έντερσον στη Μάντσεστερ Σίτι παραμένει στον... αέρα με τον Βραζιλιάνο να έχει δεχτεί προτάσεις από τη Σαουδική Αραβία. Μάλιστα ο τερματοφύλακας των «πολιτών» έχει αναφέρει πολλάκις πως δεν θα έλεγε όχι σε μια τέτοια περίπτωση, αφού έχει απαντήσει ήδη θετικά στην προσφορά της Αλ Νασρ.

Ωστόσο, ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο όσον αφορά τη μετακίνησή του στη Σαουδική Αραβία. Ο προπονητής της αγγλικής ομάδας σε δηλώσεις που είχε κάνει πριν από λίγες ημέρες είχε σχολιάσει πως το μέλλον του Βραζιλιάνου δεν κρίνεται από τον ίδιο, παρόλο που αυτός θέλει να τον κρατήσει.

Η νέα Άστον Βίλα του Έμερι: Μια επανάσταση άνω των 300 εκατομμυρίων ευρώ
PREMIER LEAGUE

14:14 - 26.07.2024

Η νέα Άστον Βίλα του Έμερι: Μια επανάσταση άνω των 300 εκατομμυρίων ευρώ

Η Άστον Βίλα του Ουνάι Έμερι, είναι ο πιο δραστήριος σύλλογος της Premier League στη μεταγραφική αγορά, όντας αυτός που ξόδεψε τα περισσότερα αλλά κι αυτός που κέρδισε τα περισσότερα από τις πωλήσεις παικτών.

«Θα ήθελα να μείνει, αλλά εξαρτάται από τις ομάδες.  «Θα ήθελα να μείνει, αλλά εξαρτάται από τις ομάδες. Δεν ξέρω ποια είναι η κατάσταση. Δεν έχουν γίνει επαφές εδώ και μερικές μέρες. Ακόμα προπονείται με εμάς μέχρι να κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο. Θα δούμε τι θα γίνει», ήταν τα λόγια του.

Σε νέες δηλώσεις ο γκολκίπερ της Σίτι μίλησε για το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τους «πολίτες» και ανέφερε πως ακόμα δεν είναι τίποτα τελειωμένο, ενώ τόνισε ότι του αρέσει το γεγονός ότι ο Ισπανός τεχνικός τον θέλει στην ομάδα.

«Τίποτα δεν έχει αποφασιστεί με σιγουριά. Είμαι χαρούμενος που άκουσα τον Πεπ ότι θέλει να με κρατήσει, είναι ιδιοφυία, είμαι χαρούμενος εδώ. Είμαι ήρεμος. Ότι είναι να γίνει, βρίσκεται στα χέρια του Θεού, αυτός ξέρει ποιος είναι ο σωστός δρόμος», ανέφερε ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας.

Υπενθυμίζεται ότι η Αλ Νασρ έχει κάνει πρόταση τριάντα εκατομμυρίων ευρώ στη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία την απέρριψε. Το ποσό που ζητάνε οι «πολίτες» για τον διεθνή γκολκίπερ είναι 50-60 εκατομμύρια ευρώ.