Οι οπαδοί της Σίτι καταλήγουν πως υπάρχει θεωρία συνωμοσίας στο γιατί δεν παίζει ο Φόντεν

Ο Φιλ Φόντεν με τον Έρλινγκ Χάαλαντ και τον Πεπ Γκουαρδιόλα

Οι οπαδοί της Σίτι καταλήγουν πως υπάρχει θεωρία συνωμοσίας στο γιατί δεν παίζει ο Φόντεν

Κώστας Τόπας 12:38 - 29.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:38 - 29.09.2024

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν φαίνεται πως υπολογίζει σε μεγάλο βαθμό τον Φιλ Φόντεν για τη φετινή σεζόν και αυτό έχει ανησυχήσει ιδιαίτερα τους οπαδούς της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Φιλ Φόντεν απήλαυσε μια συναρπαστική σεζόν πέρυσι, σημειώνοντας τον εντυπωσιακό αριθμό των 27 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι. Κέρδισε πολλά βραβεία μετά την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου του παίκτη της σεζόν στην Premier League.

Ωστόσο, με την εκκίνηση της φετινής σεζόν, ο Φόντεν δεν φαίνεται ότι έχει τόσο ενεργό ρόλο όπως πέρυσι, καθώς δεν έχει ξεκινήσει ακόμη ως βασικός σε αγώνα πρωταθλήματος, κάνοντας μόλις τρεις εμφανίσεις στην Premier League. Και βρέθηκε για άλλη μια φορά στον πάγκο για τον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι στη Νιουκάστλ, που έληξε 1-1.

Όμως όταν ο 24χρονος Άγγλος διεθνής μεσοεπιθετικός πέρασε στο ματς, ως αλλαγή, έβαλε σε κινδύνους την αντίπαλη άμυνα, όντας ο πρωταγωνιστής στην επίθεση για τους Πολίτες. Ωστόσο, οι οπαδοί στα social media είναι πεπεισμένοι ότι κάτι έχει συμβεί μεταξύ του Πεπ Γκουαρδιόλα και του Φόντεν.

Ένας χρήστης του X έγραψε: «Υπάρχει κάτι που συμβαίνει μεταξύ του Φόντεν και του Γκουαρδιόλα για το οποίο δεν γνωρίζουμε. Από την κατάκτηση του βραβείου του παίκτη της χρονιάς στην Premier League μέχρι το σάπισμα στον πάγκο της Σίτι»,

Ένα δεύτερο tweet αναφέρει: «Ο Πεπ Γκουαρδιόλα πρέπει να καταπιεί την περηφάνια του και να ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ τον Φιλ Φόντεν από εδώ και στο εξής».

Ένας τρίτος πρόσθεσε: «Υπάρχουν πραγματικά μηδενικοί λόγοι για να παίξουμε ξανά με τον Γκουντογκάν έναντι του Φόντεν στο 10, φαινόμαστε 10 φορές πιο επιθετικοί και επικίνδυνοι στο τελευταίο τρίτο μόλις πέρασε μέσα ο Φόντεν».

Ο Γκουαρδιόλα έχει προτιμήσει τους Τζακ Γκρίλις, Σαβίνιο και Ιλκάι Γκουντογκάν στη θέση του Φόντεν, αυτή τη σεζόν, κάτι που έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα τους οπαδούς της Μάντσεστερ Σίτι.

Οι Πολίτες κέρδισαν τέσσερις πρώτους αγώνες πρωταθλήματος, αλλά έχουν χάσει βαθμούς στα δύο τελευταία παιχνίδια τους, ισοπαλία με Άρσεναλ και Νιουκάστλ.