Στη Σίτι έχουν βαρεθεί να υπογράφουν τις μπάλες των χατ-τρικ του Χάαλαντ: «Αντε και...»

Έρλινγκ Χάαλαντ

Στη Σίτι έχουν βαρεθεί να υπογράφουν τις μπάλες των χατ-τρικ του Χάαλαντ: «Αντε και...»

Κώστας Τόπας 12:01 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:01 - 02.09.2024

Οι συμπαίκτες του Έρλινγκ Χάαλαντ φαίνεται πως έχουν βαρεθεί να υπογράφουν την μπάλα, με την οποία ο Νορβηγός αστέρας της Μάντσεστερ Σίτι πετυχαίνει χατ-τρικ.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ σημείωσε το πολλοστό χατ-τρικ του για τη Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στη Γουέστ Χαμ. Ο Νορβηγός αστέρας δεν κουράζεται να σκοράρει γκολ το ένα μετά το άλλο και να πετυχαίνει δεύτερο χατ-τρικ τη φετινή σεζόν, μετά από τρεις αγωνιστικές στην Premier League.

Οπότε κάθε τόσο που ο Νορβηγός φεύγει από το γήπεδο και πηγαίνει σπίτι του, ζητάει από τους συμπαίκτες του να υπογράψουν την μπάλα του αγώνα. Αυτή τη φορά έγινε μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Γουέστ Χαμ.

Ωστόσο, φαίνεται ότι οι παίκτες της Σίτι έχουν ήδη βαρεθεί να βάζουν υπογραφές σε μια μπάλα για χάρη του «Cyborg» και έχουν πει... αρκετά. Από φωτογραφία που δημοσίευσε ο ίδιος ο Χάαλαντ στο ιδιωτικό του τζετ γίνεται γνωστό ότι δύο συμπαίκτες του, συγκεκριμένα, έχουν βαρεθεί και δεν του υπογράφουν πλέον με τα ονόματά τους.

Δεν είναι γνωστό ποιοι ποδοσφαιριστές είναι αλλά ξέρουμε τι έγραψαν. Ο ένας είπε «Αντε και γ***» και ένας άλλος είπε «Βαριέμαι να γράφω πάλι στην μπάλα». Οι θαυμαστές κάνουν ήδη εικασίες για τους πιθανούς συγγραφείς και σχεδόν όλοι συμφωνούν σε ένα πράγμα: «Ένα από αυτά γράφτηκε σίγουρα από τον Γκρίλις». Ο Χάαλαντ έχει 11 χατ-τρικ από τότε που πήγε στη Σίτι το 2022.

«Δεν υπάρχουν λόγια για αυτόν. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τον κάνουμε να παίζει όλο και καλύτερα και να δίνει όσο το δυνατόν περισσότερες μπάλες στην περιοχή. Το τελευταίο γκολ, ή το πρώτο στο οποίο ο Μπερνάρντο Σίλβα του πέρασε την μπάλα στα πόδια, είναι ασταμάτητο. Δεν υπάρχει άμυνα που να μπορεί να τον σταματήσει, ούτε με όπλο. Είναι αδύνατο», ανέφερε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του αγώνα με την Γουέστ Χαμ, ο Γκουαρντιόλα.

«Με αυτή τη νοοτροπία που έχει και ό,τι μπορεί να κάνει, τα νούμερα με το νεαρό της ηλικίας του και τα παιχνίδια που έχει παίξει.... Είναι αγαπητός για αυτό που κάνει στο γήπεδο. Πρέπει να τον αφήσεις να κάνει ό,τι θέλει. Σήμερα πέτυχε τρία γκολ, αλλά δεν έχασε ούτε μια μπάλα. Σήμερα είναι ένα από τα παιχνίδια στα οποία έχει παίξει καλύτερα σε όλες τις καταστάσεις. Όταν βλέπει τα παιχνίδια και βλέπει τι θέλουμε να κάνουμε, το καταλαβαίνει γιατί είναι έξυπνος τύπος. Θέλει να βάζει γκολ», κατέληξε ο Καταλανός.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!