Σοκ με παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι: Συνελήφθη επειδή έκλεψε κινητό μετά από καβγά σε νυχτερινό κέντρο

Η ενδεκάδα της Μάντσεστερ Σίτι - Φωτ. IMAGO

Σοκ με παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι: Συνελήφθη επειδή έκλεψε κινητό μετά από καβγά σε νυχτερινό κέντρο

Κώστας Τόπας 08:58 - 02.10.2024 / Ανανεώθηκε: 13:37 - 02.10.2024

Η εφημερίδα El Mundo αναφέρει ότι ένας ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι, συνελήφθη στη Μαδρίτη για επεισόδιο σε νυχτερινό κέντρο.

Η εφημερίδα «El Mundo» αναφέρει ότι ο Ματέους Νούνιες της Μάντσεστερ Σίτι, συνελήφθη την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου σε νυχτερινό κέντρο, στη Μαδρίτη, επειδή έκλεψε το κινητό ενός ατόμου λόγω καυγά.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα: «Οι Αρχές οδήγησαν τον ποδοσφαιριστή στο αστυνομικό τμήμα όπου ελήφθη μια κατάθεση για υποτιθέμενο έγκλημα κλοπής, όπως επιβεβαιώθηκε από το Αρχηγείο της Αστυνομίας της Μαδρίτης. Ώρες αργότερα ο μέσος αφέθηκε ελεύθερος με κατηγορίες εν αναμονή της δίκης».

Γκβαρντιόλ: Το τελευταίο «πείραμα» του Γκουαρδιόλα που στέφθηκε με επιτυχία
PREMIER LEAGUE

14:18 - 29.09.2024

Γκβαρντιόλ: Το τελευταίο «πείραμα» του Γκουαρδιόλα που στέφθηκε με επιτυχία

Ο Κροάτης αμυντικός, Γιόσκο Γκβαρντιόλ έδειξε για άλλη μια φορά την κλάση του κόντρα στη Νιούκαστλ, αποδεικνύοντας ότι η «μεταμόρφωσή» του, υπό την καθοδήγηση του Πεπ Γκουαρδιόλα, στέφθηκε με επιτυχία.

Ο Πορτογάλος μέσος, ο οποίος είναι ο επικρατέστερος για να καλύψει το κενό του Ρόδρι στη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα, είναι ένας ποδοσφαιριστής για τον οποίο οι Πολίτες πλήρωσαν 62 εκατομμύρια ευρώ στη Γουλβς το 2023.

«Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο», είπε ο Γκουαρδιόλα για τον νεαρό μέσο, ο οποίος έχει ήδη συμμετάσχει 16 φορές από την Πορτογαλία το 2022. Το 2023 ο Καταλανός τεχνικός των Πολιτών είχε αναφέρει επίσης ότι: «Ίσως υπερέβαλα λίγο όταν είπα ότι ο Ματέους Νούνες ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Είναι πολύ καλός παίκτης. Ίσως το είπα μετά το 5-1. Δεν θυμάμαι πόσο ήταν, αλλά είναι εξαιρετικός παίκτης».

Ο Ματέους Νούνιες γεννήθηκε στο Ρίο ντε Τζανέιρο (Βραζιλία) στις 27 Αυγούστου 1998 και σε ηλικία 12 ετών μετακόμισε στην Πορτογαλία.

«Μεγάλωσα χωρίς πατέρα. Έζησα σε μια φαβέλα και πέρασα πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια. Δεν πίστευα ότι θα γίνω παίκτης... Στον φούρνο άρχισα να αναλαμβάνω ευθύνες και να εσωτερικεύω ότι υπάρχουν κανόνες για να ακολουθήστε», εξήγησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Récord». Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο για την Ericeirense ενώ βοηθούσε στον οικογενειακό φούρνο και αργότερα υπέγραψε στην Grupo Desportivo Estoril Praia.

Τον Ιανουάριο του 2019 υπέγραψε στη Σπόρτινγκ και τον Ιούνιο του 2022 πήρε μεταγραφή στη Γουλβς στην Premier League.