Παρί, Ατλέτικο και ομάδες από Premier League πάνε για το... μπαμ με Άλβαρες

Ο Χουλιάν Άλβαρες

i

Photo by Yasser Bakhsh - FIFA/FIFA via Getty Images

Παρί, Ατλέτικο και ομάδες από Premier League πάνε για το... μπαμ με Άλβαρες

Παύλος Κουστέρης 20:11 - 06.06.2024 / Ανανεώθηκε: 19:53 - 15.06.2024

Πολλές ομάδες μεταξύ άλλων η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν να κάνουν δικό τους τον Χούλιαν Άλβαρες.

Ο Χούλιαν Άλβαρες αποτελεί ένα από τα βασικότερα «γρανάζια» του Πεπ Γκουαρντιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι. Οι εμφανίσεις του με τους «πολίτες» έχουν κάνει αρκετές ομάδες, όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης να τον κάνουν δικό τους.

Αρχικά οι Ισπανοί έκαναν λόγο για ενδιαφέρον των «ροχιμπλάνκος» για τον Αργεντινό. Αναφέρεται μάλιστα πως οι άνθρωποι της ομάδας έχουν βάλει τους τρεις συμπατριώτες του, Κορέα, Ντε Πολ και Μολίνα να του μιλήσουν έτσι ώστε να τον πείσουν και να πάρει μεταγραφή στην ομάδα της Μαδρίτης.

Αυτές είναι οι έξι ομάδες που στρέφονται κατά της Μάντσεστερ Σίτι στη διαμάχη με την Premier League
PREMIER LEAGUE

13:53 - 06.06.2024

Αυτές είναι οι έξι ομάδες που στρέφονται κατά της Μάντσεστερ Σίτι στη διαμάχη με την Premier League

Αποκαλύφθηκαν οι έξι ομάδες της Premier League οι οποίες είναι ενάντια στη Μάντσεστερ Σίτι και υποστηρίζουν την διοργανώτρια αρχή, σχετικά με την τελευταία νομική διαμάχη των Πολιτών.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα όμως, η Παρί Σεν Ζερμέν έγινε ακόμα μία υποψήφια ομάδα για τον 24χρονο, ενώ παράλληλα ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο βάζει στο κόλπο και συλλόγους από την Premier League. Χωρίς όμως να τους ονομάζει.

Από τη μεριά της η Μάντσεστερ Σίτι έχει σκοπό να τον κρατήσει, αλλά θα έρθει σε επικοινωνία με τους ανθρώπους του παίκτη, έτσι ώστε να δουν και τα δικά του «θέλω». Το συμβόλαιό του με τους «πολίτες» ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2028.

Με την ομάδα του Μάντσεστερ ο Αργεντινός έχει βρει δίχτυα 36 φορές, ενώ έχει μοιράσει 18 ασίστ σε 103 παιχνίδια. Ακόμα στον πρώτο του χρόνο κατάφερε να κάνει τρεμπλ, κατακτώντας FA Cup, Champions League και Premier League. Τη φετινή χρονιά μάλιστα σήκωσε ακόμα ένα πρωτάθλημα Αγγλίας.