Ποιος θα αντικαταστήσει τον Χούλιαν Άλβαρες στη Σίτι; Η εκπληκτική ιδέα του Γκουαρντιόλα

Πεπ Γκουαρντιόλα

i

PrtScr

Ποιος θα αντικαταστήσει τον Χούλιαν Άλβαρες στη Σίτι; Η εκπληκτική ιδέα του Γκουαρντιόλα

Κώστας Τόπας 08:31 - 07.08.2024 / Ανανεώθηκε: 08:36 - 07.08.2024

Μετά την αποχώρηση του Χούλιαν Άλβαρες, ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει ήδη βρει σχέδιο για την επίθεση της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Χούλιαν Άλβαρες είναι ο νέος παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Αργεντινός επιθετικός αφήνει σημαντικό κενό στη Μάντσεστερ Σίτι ακόμα κι αν φεύγει από τους Πολίτες γιατί θέλει να παίξει περισσότερο. Δεν ήταν ο αδιαμφισβήτητος βασικός στο «Έτιχαντ», αλλά έδωσε πολλές λύσεις στον Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος τώρα θα πρέπει να βρει τον αντικαταστάτη του... Ή όχι. 

Αν περίμενε κανείς ότι ο Καταλανός τεχνικός είχε ήδη στο μυαλό του έναν επιθετικό παγκόσμιας κλάσης, μπορεί να απογοητευτεί. Ή τουλάχιστον θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν αυτά που δημοσιεύει το «Athletic» είναι αξιόπιστα. Σύμφωνα με το αγγλικό portal, ο Γκουαρντιόλα δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει το πορτοφόλι του για να αντικρούσει την αποχώρηση του Αργεντινού επιθετικού.

Η Ατλέτικο ενεργοποίησε την «βόμβα»: Με σχεδόν 100 εκατ. ευρώ αγοράζει τον Άλβαρες από την Μάντσεστερ Σίτι
LA LIGA

11:20 - 06.08.2024

Η Ατλέτικο ενεργοποίησε την «βόμβα»: Με σχεδόν 100 εκατ. ευρώ αγοράζει τον Άλβαρες από την Μάντσεστερ Σίτι

Ατλέτικο Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι ήρθαν σε συμφωνία για την μετακίνηση του Χούλιαν Άλβαρες στους «ροχιμπλάνκος», με το ποσό της μεταγραφής να αγγίζει τα 100 εκατομμύρια ευρώ!

Σύμφωνα με το «The Athletic», η λύση βρίσκεται εντός της ομάδας της Μάντσεστερ Σίτι. Η έξυπνη ιδέα του προπονητή μπορεί να καρποφορήσει και, στην πορεία, να εξοικονομήσει σημαντικά έξοδα του συλλόγου. Τι πιστεύει ο προπονητής των Πολιτών σύμφωνα με το «The Athletic»;

Τον Φιλ Φόντεν να είναι αυτός που θα παίζει μπροστά και δίπλα στον Χάαλαντ. Και μετά, όταν δεν θα παίζει ο Φόντεν θα χρησιμοποιεί τον Όσκαρ Μπομπ, ή ακόμα και τον Σαβίνιο, την τελευταία μεταγραφή του αγγλικού συλλόγου. 

Από την άλλη, η Ατλέτικο θα πληρώσει μπροστά 75 εκατομμύρια ευρώ και επιπλέον 20 εκατομμύρια ευρώ σε μορφή μπόνους. Μία μεταγραφή που θα είναι ρεκόρ πώλησης για τη Σίτι. Επιπλέον, αντιπροσωπεύει ένα τεράστιο κέρδος από τα 14 εκατομμύρια ευρώ που κατέβαλε η πρωταθλήτρια Premier League στη Ρίβερ Πλέιτ για τον Αργεντινό επιθετικό τον Ιανουάριο του 2022.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!