Πότε θα γίνει η ακρόαση της Μάντσεστερ Σίτι για τις 115 φερόμενες παραβιάσεις των κανονισμών

Μάντσεστερ Σίτι

Πότε θα γίνει η ακρόαση της Μάντσεστερ Σίτι για τις 115 φερόμενες παραβιάσεις των κανονισμών

Κώστας Τόπας 08:59 - 13.08.2024 / Ανανεώθηκε: 08:59 - 13.08.2024

Η ακρόαση της Μάντσεστερ Σίτι για τις 115 φερόμενες κατηγορίες των κανόνων της Premier League πρόκειται να ξεκινήσει τον επόμενο μήνα.

Η ανεξάρτητη επιτροπή αναμενόταν να ξεκινήσει τον Νοέμβριο, αλλά σύμφωνα με τους «Times», πρόκειται τώρα να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο, εκτός εάν υπάρξουν περαιτέρω νομικές καθυστερήσεις.

Το αποτέλεσμα αναμένεται να γίνει γνωστό στις αρχές του νέου έτους. Η ακρόαση έχει προγραμματιστεί να διαρκέσει δέκα εβδομάδες, με τα μέλη της επιτροπής να αναμένεται να εκδώσουν την ετυμηγορία τους στις αρχές του 2025.

Η έκβαση της ξεχωριστής δικαστικής υπόθεσης της Μάντσεστερ Σίτι που ασκήθηκε κατά των κανόνων για τις συναλλαγές συνδεδεμένων μερών (APT) της Premier League πρόκειται να αποκαλυφθεί τις επόμενες εβδομάδες, επιτρέποντας την εκδίκαση των 115 κατηγοριών να πραγματοποιηθεί νωρίτερα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, υπάρχει η πεποίθηση ότι ο σύλλογος έχει σημειώσει κάποιες επιτυχίες στην ακρόαση της διαιτησίας.

Οι Πολίτες αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο υποβιβασμού εάν αποδειχθούν οι σοβαρότερες κατηγορίες σε βάρος τους.

Οι υποτιθέμενες παραβιάσεις κανόνων περιλαμβάνουν τη μη παροχή ακριβών οικονομικών πληροφοριών για εννέα ξεχωριστές σεζόν, τη μη παροχή πλήρους στοιχείων για την αμοιβή του Ρομπέρτο ​​Μαντσίνι για τις τέσσερις σεζόν που ήταν στο «Έτιχαντ» και την μη παροχή πλήρους στοιχείων για την αμοιβή των παικτών για έξι σεζόν.

Κατηγορήθηκαν επίσης ότι δεν συνεργάστηκαν σε μια έρευνα και παρέδωσαν έγγραφα όπως απαιτείται σε πέντε σεζόν.

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει αρνηθεί τις κατηγορίες και οποιαδήποτε παράβαση, λέγοντας ότι έχει «αδιάψευστα στοιχεία» που θα καθαρίσουν το όνομά της.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!