Ο Ρόδρι είναι η προτεραιότητα για Ρεάλ και Μάντσεστερ Σίτι

Ο Ρόδρι είναι η προτεραιότητα για Ρεάλ και Μάντσεστερ Σίτι

Νεφέλη Μπισμπίκη 23:07 - 04.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:07 - 04.09.2024

Η Μάντσεστερ Σίτι, ο Ρόδρι, η Ρεάλ Μαδρίτης και το ερώτημα που θα συνεχίσει ο Ισπανός , αφού όπως φαίνεται είναι προτεραιότητα και για τις δύο ομάδες.

Η Ρεάλ Μαδρίτης σχεδιάζει από τώρα τις μεταγραφές του επόμενου καλοκαιριού, αφού δεν έχει μόνο στα πλάνα της τον Αλφόνσο Ντέιβις της Μπάγερν Μονάχου, αλλά έχει βάλει στο στόχαστρο και τον Ρόδρι , καθώς το συμβόλαιο του με την Μάντσεστερ Σίτι λήγει το 2027. Ο 28χρονος Ισπανός, ήταν MVP του φετινού Euro και ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της «Χρυσής Μπάλας» και όπως είναι λογικό, οι δύο ομάδες θα παλέψουν για να τον κάνουν δικό τους.

Η Μάντσεστερ Σίτι από την άλλη δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Ο ατζέντης του, Πάμπλο Μπαρκέρο, έχει δεχθεί τηλεφωνήματα από τη Σίτι για να επεκτείνει το συμβόλαιο του παίκτη, αλλά προς το παρόν το θέμα δεν έχει προχωρήσει, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος, όπως αναφέρει η εφημερίδα «ΑS», ότι ο παίκτης θα άφηνε την αγγλική ομάδα μόνο για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ρόδρι είναι ένας από τους πιο πολύτιμους παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα, με τα όσα προσφέρει στην ομάδα να υπολογίζονται και με το παραπάνω από την διοίκηση, η οποία θέλει μάλιστα να επεκτείνει το συμβόλαιο του έως το 2029.

Μανούριασε με δημοσιογράφο ο Τεν Χαχ: «Τι θες να μου πεις; Μετά την Σίτι εμείς έχουμε τους περισσότερους τίτλους» (vid)
PREMIER LEAGUE

15:37 - 02.09.2024

Μανούριασε με δημοσιογράφο ο Τεν Χαχ: «Τι θες να μου πεις; Μετά την Σίτι εμείς έχουμε τους περισσότερους τίτλους» (vid)

Δεν άρεσε στον Έρικ Τεν Χαχ μια ερώτηση ενός δημοσιογράφου, με αποτέλεσμα ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βγει εκτός εαυτού στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα με 3-0 από τη Λίβερπουλ

Ο παίκτης των «πολιτών» , βρίσκεται στην Premier League και τη Σίτι από το 2019, μετά τη μεταγραφή του από την Ατλέτικο Μαδρίτης αντί των 62.7 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ είχε ανανεώσει πάλι το συμβόλαιο του το 2022.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!