Η Μάντσεστερ Σίτι βρήκε τον αντικαταστάτη του Γκουαρδιόλα αν αποχωρήσει το καλοκαίρι

Πεπ Γκουαρδιόλα

i

©imago

Η Μάντσεστερ Σίτι βρήκε τον αντικαταστάτη του Γκουαρδιόλα αν αποχωρήσει το καλοκαίρι

Δημήτρης Χούπης 19:49 - 15.10.2024 / Ανανεώθηκε: 19:49 - 15.10.2024

Η Μάντσεστερ Σίτι όπως αναφέρει ο Guardian έχει αρχίσει την αναζήτηση του νέου της προπονητή σε περίπτωση που ο Πεπ Γκουαρδιόλα αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σε... αναμμένα κάρβουνα βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι με την κατάσταση του συμβολαίου του Πεπ Γκουαρδιόλα. Το υπάρχον συμβόλαιο του Καταλανού ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και ακόμα δεν έχει ανανεώσει με την ομάδα του Μάντσεστερ.

Όσον δεν συμφωνεί λοιπόν για την υπογραφή ενός νέου συμβολαίου, στις τάξεις των «πολιτών» επικρατεί μια αναστάτωση. Κάπως έτσι έχουν αρχίσει να ετοιμάζονται ακόμα και για το ενδεχόμενο αποχώρησης του Ισπανού από την ομάδα.

Σοκαριστικές δηλώσεις από τον Μεντί: «Έπαιρνα δανεικά από συμπαίκτες για τα νομικά μου έξοδα, απαιτώ όλους τους μισθούς μου από τη Σίτι»
PREMIER LEAGUE

08:30 - 15.10.2024

Σοκαριστικές δηλώσεις από τον Μεντί: «Έπαιρνα δανεικά από συμπαίκτες για τα νομικά μου έξοδα, απαιτώ όλους τους μισθούς μου από τη Σίτι»

Σοκαριστικές δηλώσεις από τον Μπέντζαμιν Μεντί, ο οποίος ξέσπασε κατά της Μάντσεστερ Σίτι, λίγους μήνες αφότου ολοκληρώθηκε η νομική του διαμάχη.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Guardian η Μάντσεστερ Σίτι έχει βάλει στο μυαλό της το ενδεχόμενο αποχώρησης του Πεπ, με αποτέλεσμα να έχει ξεκινήσει την αναζήτηση για τον νέο τεχνικό. Ο λόγος γίνεται για τον Ρούμπεν Αμορίμ, έναν προπονητή που το καλοκαίρι που πέρασε ακούστηκε πάρα πολύ στα αγγλικά Μέσα μιας και είχε γίνει πόλος έλξης της Λίβερπουλ πριν υπογράψει με τον Άρνε Σλοτ.

Την ίδια ώρα έχει γίνει ήδη γνωστό ότι το καλοκαίρι θα αποχωρήσει το «δεξί χέρι» του Πεπ και αθλητικός διευθυντής, Τσίκι Μπεγκιριστάιν. Μάλιστα έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του με τον Ούγκο Βιάνα να αναμένεται να γίνει ο νέος αθλητικός διευθυντής του αγγλικού συλλόγου.

Στους «πολίτες» η ανανέωση του Ισπανού έχει γίνει νούμερο ένα υπόθεση, με τον ίδιο όμως να έχει αφήσει ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο. Ακόμα, το συμβόλαιο του Κέβιν Ντε Μπρόινε ολοκληρώνεται επίσης το ερχόμενο καλοκαίρι και ακόμα δεν έχουν βγει στη φόρα οι επαφές της ομάδας με τον Βέλγο για την ανανέωσή του.

Ο 33χρονος μάλιστα το περασμένο καλοκαίρι είχε μιλήσει με... υπονοούμενα αφού είχε πει ότι θα καλοέβλεπε το ενδεχόμενο να πάει στη Σαουδική Αραβία.