Η Μάντσεστερ Σίτι, ο Ρόντρι και η απειλή της Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Ρόδρι - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Η Μάντσεστερ Σίτι, ο Ρόντρι και η απειλή της Ρεάλ Μαδρίτης

Νεφέλη Μπισμπίκη 20:00 - 18.09.2024

H Μάντσεστερ Σίτι κάνει τα αδύνατα δυνατά για να κρατήσει τον Ρόντρι κοντά της, καταστρώνοντας ένα σχέδιο απομάκρυνσης της απειλής που λέγεται Ρεάλ Μαδρίτης.

Έχει ειπωθεί ξανά πως Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης έχουν θέσει ως προτεραιότητα τον Ρόντρι.΄Ενας από τους πιο πολύτιμους παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα έχει συμβόλαιο το οποίο λήγει το 2027 και από τώρα θέλουν να εξασφαλίσουν την παραμονή του. Οι «πολίτες» δεν είναι μόνοι, η Ρεάλ εξετάζει την περίπτωσή του εδώ και καιρό, αλλά αυτό που την καθιστά άκρως ανταγωνιστική, είναι το γεγονός πως ο Ισπανός θα επιθυμούσε να ενταχθεί στους Μαδριλένους σε περίπτωση που δεν έχει κάποια άλλη πρόταση.

Την στιγμή που η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται αντιμέτωπη με τις δυσκολίες που σχετίζονται με το Financial Fair Play, η διοίκηση της ομάδας είναι έτοιμη να δώσει πολλά παραπάνω για να συνεχίσει να παίζει στο Έτιχαντ. Ο ίδιος ο Ρόντρι, πριν καιρό είχε παραδεχτεί πως είναι ευγνώμων που βρίσκεται σε αυτή την ομάδα και πως αποτελεί μία από τις καλύτερες επιλογές του.

«Είμαι πολύ ευγνώμων για την απόφαση που πήρα πριν από πέντε χρόνια να έρθω να υπογράψω στη Μάντσεστερ. Πόλη. Όλα δείχνουν να είναι τέλεια σε αυτή την ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος με αυτή την απόφαση που πήρα. Ήρθα πριν από πέντε χρόνια και σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας , όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά και εκτός αυτού, είναι μια μεγάλη οικογένεια», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Με τις τελευταίες εξελίξεις και σύμφωνα με την «Athletic», η Ρεάλ Μαδρίτης πλησιάζει αρκετά απειλητικά τον 28χρονο Ισπανό και ως γνωστόν έχει την οικονομική δυνατότητα να του προσφέρει αρκετά.

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει άλλος σύλλογος που να μπορεί να υπογράψει τον Ρόντρι, ούτε λόγω οικονομικών ούτε λόγω αθλητικών φιλοδοξιών, αλλά η Σίτι πάντα υποψιαζόταν ότι μια μέρα η Μαδρίτη θα μπορούσε να τον καλέσει. Σε κάποιο βαθμό, αυτή η μέρα έφτασε», γράφουν σε ένα δημοσίευμα.

«Στη Μαδρίτη είναι πρόθυμοι να περιμένουν να δουν το αποτέλεσμα των 115 κατηγοριών που ασκήθηκαν εναντίον της Σίτι από την Premier League. Η ακρόαση ξεκίνησε τη Δευτέρα και έχει αναφερθεί ότι η ετυμηγορία αναμένεται μέσα στο νέο έτος. Η σκέψη της Μαδρίτης είναι ότι εάν η Σίτι κριθεί ένοχη και λάβει μεγαλύτερη τιμωρία ,διατηρεί την αθωότητά της, τότε μπορεί να υπάρξει μια ευκαιρία να κάνει μια κίνηση για τον Ρόντρι», υποστηρίζει στην συνέχεια το συγκεκριμένο άρθρο.