Το αμήχανο πείραγμα του Γκουαρντιόλα στον Γκρίλις: «Είσαι εδώ; Δεν το περίμενα» (vid)

Τζακ Γκρίλις & Πεπ Γκουαρντιόλα

i

PrtScr

Το αμήχανο πείραγμα του Γκουαρντιόλα στον Γκρίλις: «Είσαι εδώ; Δεν το περίμενα» (vid)

Κώστας Τόπας 15:43 - 25.07.2024 / Ανανεώθηκε: 15:43 - 25.07.2024

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είχε έναν διάλογο με τον Τζακ Γκρίλις στην προπόνηση της Μάντσεστερ Σίτι, που προκάλεσε αμηχανία στους παίκτες των Πολιτών.

Μετά τον αποκλεισμό από την αποστολή της Αγγλίας για το Euro 2024, ο Τζακ Γκρίλις πέρασε το πρώτο μέρος του καλοκαιριού χτίζοντας τη φυσική του κατάσταση ατομικά πριν επιστρέψει στην προπόνηση με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ήταν ένας από τους παίκτες που ταξίδεψαν στις Ηνωμένες Πολιτείες για την περιοδεία πριν από τη σεζόν και ξεκίνησε στην ήττα με 4-3 από τη Σέλτικ την περασμένη Τετάρτη (24/07).

Η απίστευτη ιστορία του Ντρινκγουότερ: Από την κατάκτηση του Premier έως την εργασία σε εργοτάξιο
PREMIER LEAGUE

14:57 - 25.07.2024

Η απίστευτη ιστορία του Ντρινκγουότερ: Από την κατάκτηση του Premier έως την εργασία σε εργοτάξιο

Ενας από τους ήρωες της θρυλικής πλέον Λέστερ του Κλαούντιο Ρανιέρι, Ντάνι Ντρινκγουότερ, έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και πλέον έχει κάνει στροφή στην καριέρα του.

Παρά μια απογοητευτική σεζόν στην αγωνιστική περίοδο 2023/24 που είδε τον Γκρίλις να υποφέρει από τραυματισμούς και έλλειψη φόρμας, ο πρώην αρχηγός της Άστον Βίλα εξακολουθεί να έχει την υποστήριξη του προπονητή του, Πεπ Γκουαρντιόλα.

Αλλά ο παίκτης των 100 εκατομμυρίων ευρώ εξέπληξε τον τεχνικό των Πολιτών με την απόδοσή του στην προπόνηση. Δεν ήταν λόγω της ποδοσφαιρικής του ικανότητας, ωστόσο, ο Γκουαρντιόλα έμεινε έκπληκτος με το πώς τα πήγε ο Γκρίλις σε ένα γρήγορο «challenge» με έναν συμπαίκτη του.

Ο Γκουαρντιόλα αναπήδησε μια μπάλα πάνω-κάτω και κάθε φορά που το έκανε, η ομάδα έπρεπε να χειροκροτεί. Αν χειροκροτούσαν όταν η μπάλα δεν αναπηδούσε, αποκλείονταν μέχρι να μείνουν μόνο δύο παίκτες σε αυτό το παιχνίδι. Ο Γκρίλις δεν έφτασε στον τελικό, αλλά ήταν πολύ κοντά στο να φτάσει στο τελευταίο στάδιο, προς μεγάλο έκπληξη του Καταλανού προπονητή.

Ετσι, ο Γκουαρντιόλα είπε στον Γκρίλις: «Τζακ, είσαι εδώ, δεν το περίμενα». Ο Γκρίλις περιέγραψε τον εαυτό του ως «εγκεφαλικό παίκτη», αλλά στη συνέχεια έκανε το λάθος να χτυπήσει παλαμάκια ενώ δεν ήταν συγχρονισμένο. Ο 28χρονος είναι γνωστός για την τεράστια εργασιακή του ηθική και η πρώην συμπαίκτης του Γκάμπριελ Αγκμπονλαχόρ ισχυρίζεται ότι εργάζεται ακούραστα για να ξαναβρεί το επίπεδό του.

«Νομίζω ότι είναι και οι δύο πολύ καλοί παίκτες», είπε ο Αγκμπονλαχόρ στο talkSPORT σχετικά με τη σύγκριση του Γκρίλις με τον μεταγραφικό στόχο της Σίτι, Εμπερέτσι Έζε.