Μάντζιος: Δείξαμε ότι δεν ήταν εξαίρεση η νίκη με τον Ολυμπιακό"

Μάντζιος: Δείξαμε ότι δεν ήταν εξαίρεση η νίκη με τον Ολυμπιακό"

Αλέξης Σαββόπουλος 22:57 - 29.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:21 - 29.09.2024

Τι δήλωσε ο προπονητής του Αρη για τη νίκη της ομάδας του στην Τούμπα.

Απόλυτα ικανοποιημένος απο τη νίκη και την βαθμολογική αναρρίχηση δήλωσε ο Ακης Μάντζιος αμέσως μετά την εκτός έδρας νίκη (0-1) του ΑΡΗ επί του ΠΑΟΚ: ” Είναι μια μεγάλη νίκη απέναντι σε μια καλή ομάδα. Στο πρώτο μέρος είχαμε τον έλεγχο στα 25΄ και στο τέλος αυτού κάναμε κάποια αβίαστα λάθη και χάσαμε την ισορροπία μας. Στο δεύτερο μέρος ξεκινήσαμε καλά και πετύχαμε το γκολ.

Είναι σημαντική νίκη, όχι μόνο για το γόητρο αλλά και βαθμολογικά, γιατί ανεβαίνουμε στη βαθμολογία. Το ματς με τον Ολυμπιακό, δείξαμε πως δεν ήταν εξαίρεση, γιατί συνεχίσαμε και σήμερα ανάλογα. Εχουμε καλή ομάδα, με εμπειρία και προσωπικότητα. Οσο περνάει ο καιρός, θα γινόμαστε καλύτεροι. Θα υπάρχει καλύτερη ομοιογένεια. Θα ξεκουραστούμε τώρα για να δουμε το επόμενο ματς” τόνισε ο προπονητής του Αρη.

Για το ότι ο Αρης μείωσε την απόσταση με την κορυφή: “Πρέπει να κοιτάμε τον εαυτό μας. Πρέπει να αποκτήσουμε σταθερότητα. Μαγιά υπάρχει στην ομάδα… Τα στοιχεία που δείχνουμε, είναι πως είμαστε μια πάρα πολύ καλή ομάδα”.

Για την κατάσταση του Βέλεθ που αποχώρησε τραυματίας είπε: “Έχει ένα μυικό σπασμό. Δεν ξέρουμε κατά πόσο θα είναι έτοιμος για το Σάββατο” ενώ για την κατάσταση του Κουάισον εν όψει Λαμίας τόνισε: “Είναι νωρίς ακόμα… Θα αξιολογηθεί μέσα στην εβδομάδα για τη Λαμία, αλλά ακόμα είναι ανέτοιμος”.

Για τη νέα καλή εμφάνιση του Μάνου Γκαρθία: “Είμαι ξεκάθαρος από πέρυσι για τον Μάνου. Εάν κάνει προετοιμασία, θα είναι άλλος παίκτης. Δούλεψε και πλέον είναι βαρόμετρο για την ομάδα μας”. Για την εικόνα της ομάδας στα δύο ημίχρονα και κυρίως αυτή του πρώτου: “Το θέλαμε από την αρχή. Στο πρώτο μισό του πρώτου μέρους είχαμε τον έλεγχο. Κοντρολάραμε το παιχνίδι. Απλά δεν είχαμε καλές αποφάσεις. Στο δεύτερο μπήκαμε καλά και ήμασταν καλύτεροι του αντιπάλου”.

Τέλος για τα χαφ της ομάδας είπε: “Πρέπει να μπορείς να διαβάσεις το ρόστερ σου και τις δυνατότητες της ομάδας. Αυτό το ρόστερ έχει περιθώρια για μεγάλα πράγματα”,