Μάντζιος: «Είμαστε μια καλή ομάδα, να μείνουμε ενωμένοι και να έχουμε υπομονή»
i

Μάντζιος@intime

Μάντζιος: «Είμαστε μια καλή ομάδα, να μείνουμε ενωμένοι και να έχουμε υπομονή»

Αλέξης Σαββόπουλος 22:21 - 21.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:41 - 21.09.2024

Τι δήλωσε ο προπονητής του Αρη για τη νίκη της ομάδας του επί του Ολυμπιακού.

Ο Άρης πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση τη φετινή σεζόν και πανηγύρισε τη νίκη επί του Ολυμπιακού με 2-0 στο «Κλ. Βικελίδης» χάρη στα γκολ των Μάνου Γκαρθία (3') και Λορέν Μορόν (41') για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Για σημαντική νίκη αλλά και αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του μετά την ήττα στο Ηράκλειο έκανε λόγο ο Άκης Μάντζιος: «Ήταν μια σημαντική νίκη και συνεχίζουμε με εξαιρετική εμφάνιση, ξεκινήσαμε καλά και αποτελεσματικά. Ένα γκολ που το δουλέψαμε μέσα στην εβδομάδα.  Είμαστε ικανοποιημένοι από την συμπεριφορά των παικτών, από την διάθεση και το πάθος τους. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Δεν γίνεται σε έναν μήνα… Κάναμε μια κακή εμφάνιση με τον ΟΦΗ και αντιδράσαμε. Τα ντέρμπι είναι διαφορετικά παιχνίδια. Μιλήσαμε, αντιδράσαμε και συνεχίζουμε. Έχουμε έμπειρους ποδοσφαιριστές που έβγαλαν εγωισμό σήμερα.  Ευχαριστούμε τον τον κόσμο μας, είναι η δύναμή μας και μαζί θα πορευτούμε» τόνισε αρχικά ο προπονητής του Άρη.

Στη συνέχεια έκανε ειδική μνεία στους Μορόν και Μάνου Γκαρθία: «Αλίμονο αν δεν μπορούμε να στηρίξουμε έναν παίκτη μας. Τώρα βρίσκεται τα πατήματά του. Ο Μορόν είναι εδώ, είναι χαρούμενος. Και ο Μάνου είναι σημαντικός. Είχα πει πως είναι σημαντικό πως θα κάνει για πρώτη φορά προετοιμασία. Είμαστε μια καλή ομάδα. Υπομονή θέλει και να είμαστε ενωμένοι όλοι». Για το ματς με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί είπε:"Οι ομάδες θέλουν χρόνο, και ψάχνονται και το ίδιο συμβαίνει και με εμάς. Εχουμε το ματς κυπέλλου και μετά θα δούμε τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ"