Μάντζιος: «Είμαστε σε ένα καλό επίπεδο για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος»

Άκης Μάντζιος

i

@ Intime

Μάντζιος: «Είμαστε σε ένα καλό επίπεδο για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος»

Αλέξης Σαββόπουλος 09:51 - 17.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:54 - 17.08.2024

Ποια είναι η κατάσταση του Αρη πριν απο το εναρκτήριο παιχνίδι του νέου πρωταθλήματος στο Περιστέρι και τι είναι αυτό που απασχολεί τον προπονητή των κιτρινόμαυρων.

Ο βαθμός ετοιμότητας των νέων παικτών και οι απουσίες τριών βασικών ποδοσφαιριστών (Ζουλ, Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ) που κουβαλουν τιμωρίες από τον τελικό κυπέλλου, είναι τα δυο βασικότερα προβλήματα που έχει να διαχειριστεί ο Ακης Μάντζιος εν όψει της πρεμιέρας (18/8, 20:30) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Οπως εξήγησε ο /ελληνας τεχνικός στις δηλώσεις του στη συνδρομητική τηλεόραση:  «Κάποιοι είναι σε καλύτερη κατάσταση, κάποιοι άλλοι θέλουν περισσότερο χρόνο. Πιστεύω, όμως, ότι είναι ένα γκρουπ παικτών, που έχουν αρκετά καλή ποιότητα. Πρέπει να παντρέψουμε την ομοιογένεια της ομάδας και το δικό τους βαθμό ετοιμότητας. Ετοιμαζόμαστε για την έναρξη του πρωταθλήματος, χωρίς ο βαθμός ετοιμότητας των νέων παικτών να είναι ίδιος με αυτούς που έλαβαν μέρος στην προετοιμασία. Ξέχωρα από αυτό, πιστεύω ότι είμαστε σε καλό επίπεδο για να αντεπεξέλθουμε στο πρώτο παιχνίδι του νέου πρωταθλήματος».

Ο προπονητης του Αρη αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Φαμπιάνο αλλά ξεκαθάρισε ότι η ένταξη των νέων παικτών θα γίνει ομαλά: «Κάθε κίνηση που γίνεται για την ενίσχυση της ομάδας, βάσει του πλάνου που είχαμε κάνει εξ αρχής, μάς ικανοποιεί. Θέλουμε χρόνο, όμως, να εντάξουμε τους καινούργιους παίκτες στην ομάδα. Πάνω σε αυτό δουλεύουμε ήδη, για να εντάξουμε τους καινούργιους παίκτες και να μας βοηθούν περισσότερο με την πάροδο των ημερών», είπε και υποστήριξε ότι το πλάνο ενίσχυσης περιλαμβάνει κι άλλες κινήσεις. «Σίγουρα θα κάνουμε και κάποιες άλλες κινήσεις, για να είμαστε πλήρεις σε όλες τις θέσεις. Αυτή τη στιγμή, όμως, το μυαλό μας είναι στην έναρξη του πρωταθλήματος και να παρουσιαστούμε όσο γίνεται καλύτεροι».

Για τον Ατρόμητο που έκανε αρκετές αλλαγές στο διάστημα του καλοκαιριού είπε: «ο Ατρόμητος διαχρονικά είναι μια καλή ομάδα. Έχει κάνει πολλές μεταγραφές. Έχει αποκτήσει πολλούς καινούργιους παίκτες, ενώ διαθέτει και πολλούς ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν το πρωτάθλημα και έχουν εμπειρία. Έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο. Πρωτίστως, όμως, πρέπει να επικεντρωθούμε στη δική μας την ομάδα και να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι αυτό».