Μάντζιος: «Είχαμε καλά διαστήματα, μπαίνουμε στην τελική ευθεία για το πρωτάθλημα»
i

@intime

Μάντζιος: «Είχαμε καλά διαστήματα, μπαίνουμε στην τελική ευθεία για το πρωτάθλημα»

Αλέξης Σαββόπουλος 22:41 - 30.07.2024 / Ανανεώθηκε: 22:56 - 30.07.2024

Οι δηλώσεις του προπονητή του Αρη για τη φιλική νίκη επί της Μπρέντα και την ολοκλήρωση του δεύτερου σταδίου της προετοιμασίας.

Ικανοποιημένος για την εικόνα της ομάδας του σε κάποια διαστήματα της αναμέτρησης με την Μπρέντα ήταν ο προπονητής του Άρη, Ακης Μάντζιος, μιλώντας μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με την ολλανδική ομάδα: «Όταν παίζεις πάντα θέλεις να κερδίζεις. Στα φιλικά φυσικά προτεραιότητα είναι να κάνουμε τα πράγματα που δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε. Παίξαμε με μια ομάδα που είναι πιο έτοιμη από εμάς. Εμείς δεν είμαστε στο επίπεδο της ετοιμότητας που θέλουμε, αλλά είχαμε αρκετά καλά διαστήματα μέσα στον αγώνα και μερικές καλές στιγμές».

Άρης: Προσέχει για να… έχει με Σισέ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:15 - 30.07.2024

Άρης: Προσέχει για να… έχει με Σισέ

Οι κιτρινόμαυροι κοιτάζουν μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια στις εξετάσεις που υποβάλλεται απο το πρωί ο Σενεγαλέζος λόγω του ιατρικού παρελθόντος του παίκτη, πριν ενεργοποιήσουν την προφορική συμφωνία που υπάρχει.

Κάνοντας τον μίνι απολογισμό του δεύτερου σταδίου της προετοιμασίας ο προπονητής του Άρη τόνισε: «Το σημαντικό είναι ότι δεν είχαμε τραυματισμούς, δουλέψαμε με τα παιδιά που έμειναν από πέρσι και τώρα επιστρέφουμε στη Θεσσαλονίκη για να μπούμε στην τελική ευθεία για το πρωτάθλημα».