Μάντζιος: «Είχαμε υπομονή και δίκαια νικήσαμε»
i

Μάντζιος@intime

Μάντζιος: «Είχαμε υπομονή και δίκαια νικήσαμε»

Αλέξης Σαββόπουλος 22:52 - 20.10.2024 / Ανανεώθηκε: 23:15 - 20.10.2024

Τι δήλωσε ο προπονητής του Αρη μετά την 4η σερί νίκη της ομάδας του.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός των «κίτρινων», Άκης Μάντζιος, ήταν απόλυτα ικανοποιημενος απο μια ακόμη νικη και δήλωσε πως το τρίποντο αυτό είχε κομβική σημασία για την ομάδα του και πως χάρη στην υπομονή που έδειξαν οι παίκτες του καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, ήρθε δίκαια η νίκη αυτή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άκη Μάντζιου: «Η νίκη είναι κομβική, ήμασταν καλοί, είχαμε τον έλεγχο και θεωρώ πως σε κάποια κομμάτια δεν είχαμε την καλή τελική προσπάθεια. Ωστόσο είχαμε υπομονή, ελέγξαμε το παιχνίδι και δίκαια κερδίσαμε. Φυσικά όταν έρχεται μία διακοπή, ποτέ δεν ξέρεις σε τι κατάσταση θα είναι οι ομάδες. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ, για να κάνουμε την ζωή μας πιο εύκολη, αλλά ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε δίκαια, έναν πολύ καλό και δυνατό αντίπαλο. Μπαίνουμε πολύ σοβαρά και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Να μην υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο εντός ή εκτός. Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, ο οποίος μας βοήθησε πάρα πολύ.

Ο Αρης βρίσκεται ξανά στην κορυφή, με το τέλος της αγωνιστικής, κάτι που τελευταία φορά είχε πετύχει πριν τέσσερα χρόνια πάλι με τον Μάντζιο στον πάγκο του. Το περίμενε όμως ο ίδιος όταν ξεκινούσε η σεζόν; “Αυτό που περίμενα είναι ότι η ομάδα θα έχει τρομερή βελτίωση. Ηξερα τι παίκτες ήρθαν αλλά και ότι πολλά παιδιά ήταν ανέτοιμα. Σε βάθος χρόνου δείχνουμε αυτά τα στοιχεία ως ομάδα. Από την αρχή πιστεύαμε ότι θα είναι μία καλή χρονιά για την ομάδα μας, με έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες”, τόνισε.

Άρης αποφασισμένος για όλα με τον Μάνου Γκαρθία... on fire
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:06 - 20.10.2024

Άρης αποφασισμένος για όλα με τον Μάνου Γκαρθία... on fire

Έχοντας σε ασύλληπτο βράδυ τον Μάνου Γκαρθία, ο Άρης επικράτησε της Athens Kallithea με 2-0, για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Με αυτό το τρίποντο έφτασε τους 18 βαθμούς, συνεχίζοντας την πορεία πρωταθλητισμού που ακολουθεί.