Μάντζιος: «Ένα ακόμη παιχνίδι που δεν μας αντιμετωπίζουν όπως θα έπρεπε»
i

©intime

Μάντζιος: «Ένα ακόμη παιχνίδι που δεν μας αντιμετωπίζουν όπως θα έπρεπε»

Αλέξης Σαββόπουλος 23:04 - 31.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:04 - 31.08.2024

Τι είπε ο προπονητής του Άρη για την επίμαχη φάση στο φινάλε με το ακυρωθέν γκολ του Σαμόρα, αλλά και την κακή αμυντική αντίδραση της ομάδας του στο τέλος.

Τις ενστάσεις του για το γκολ του Σαμόρα που ακυρώθηκε είχε ο Άκης Μάντζιος στη συνέντευξη τύπου. Ο προπονητής του Άρη ήταν πολύ εκνευρισμένος και δεν το έκρυψε αν και δεν είπε όσα ήθελε να πει: «Πολλοί αναρωτιόμαστε γιατί ακυρώθηκε το γκολ του Σαμόρα, και απάντηση δεν πήραμε. Είναι ακόμη ένα παιχνίδι που δεν μας αντιμετωπίζουν όπως θα έπρεπε. Μας είπε πως ήταν χέρι. Το είδαμε. Και είδαμε πολλά περισσότερα. Σκέφτομαι αν πρέπει να πω και τι ακριβώς θα πω. Το να κάνεις μια δημόσια τοποθέτηση θέλει προσοχή. Είναι τρίτο παιχνίδι που γίνεται αυτό. Στο 9ο λεπτό είδαμε πόσο γρήγορα δόθηκε πέναλτι, πριν διορθωθεί από το VAR! με μια σιγουριά, όπως ίδια σιγουριά είδαμε και στην ακύρωση του γκολ. Είναι πράγματα που πρέπει να προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε επίσης, μαζί με όλα τα άλλα»

Για το παιχνίδι αυτό καθ΄ αυτό είπε: «Ένα παιχνίδι το οποίο στο πρώτο ημίχρονο δεν ξεκινήσαμε καλά. Δεν είχαμε ενέργεια, κίνηση, δημιουργία, χωρίς κλασική ευκαιρία. Στο 2ο ημίχρονο, μετά το 55′ ανεβάσαμε τις γραμμές βρήκαμε ρυθμό, μετά το γκολ θα μπορούσαμε να πετύχουμε και το 2-0, όμως σε μια αντεπίθεση δεχθήκαμε το 1-1 και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε.. Δυστυχώς δεν κερδίσαμε ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε».

Για την αλλαγή του Μάγιο ξεκαθάρισε ότι ήταν αναγκαστική: «Τελευταίες δυο μέρες βγάλαμε προβλήματα με Μάγιο και Σιφουέντες. Είχε θέμα ο Μάγιο και αντικαταστάθηκε».

Για την κακή αμυντική λειτουργία στο τέλος τόνισε: «Δεν είχαμε καλή αμυντική λειτουργία, απέναντι σε μια ομάδα που λειτουργεί στο τρανζίσιον. Δεν ανταποκριθήκαμε καλά».

Για την επιλογή Σαμόρα που φέρει ευθύνη για το γκολ της ισοφάρισης είπε: «Η σκέψη ήταν να μπει ο Σαμόρα σέντερ φορ. Όμως σκόραρε ο Μορόν, είχε και μια χαμένη ευκαιρία και έμεινε στο γήπεδο, περνώντας τον Σαμόρα στο πλάι. Ως εξτρέμ ήρθε στον Άρη. Μην το ξεχνάμε αυτό. Θέλαμε να δώσουμε ενέργεια στο παιχνίδι μας».