Μάντζιος: Κυνηγάει το δικό του προηγούμενο σερί
i

Μάντζιος©intime

Μάντζιος: Κυνηγάει το δικό του προηγούμενο σερί

Αλέξης Σαββόπουλος 10:53 - 07.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:47 - 07.10.2024

Ποιο ρεκόρ νικών κυνηγάει ο προπονητής του Άρη στο πρωτάθλημα, εφόσον η ομάδα του επικρατήσει της Καλλιθέας μετά τη διακοπή.

Με τη νίκη του κόντρα στη Λαμία ο Αρης έκανε την 4η σερί του νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Είχαν προηγηθεί αυτές με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και ενδιάμεσα με τον Εθνικό στο Κύπελλο.

Τα «πέναλτι» Ρέτσου και Περέιρα, το «φάουλ» του Αλόνσο, η διαχείριση του Βαγιαννίδη και η αφελής ΑΕΚ
SPORTAL ORIGINALS

11:00 - 07.10.2024

TALKING POINTS: Τα «πέναλτι» Ρέτσου και Περέιρα, το «φάουλ» του Αλόνσο, η διαχείριση του Βαγιαννίδη και η αφελής ΑΕΚ

Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης σε ένα ακόμη Talking Points, σχολιάζουν το 0-0 του ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Από τη στιγμή που επέστρεψε στη Super League, τη σεζόν 2018-2019, μόνο μία φορά κατάφερε να κάνει ανάλογο σερί, με τη διαφορά ότι ήταν αποκλειστικά σε αγώνες πρωταθλήματος: ήταν το 2020, το διάστημα 4 Οκτωβρίου με 22 Νοεμβρίου, στην πρώτη πετυχημένη θητεία του Μάντζιου, όταν είχε κερδίσει διαδοχικά τον Παναθηναϊκό, τον Απόλλων Σμύρνης, τον Αστέρα Τρίπολης και τον Παναιτωλικό. Και τα τέσσερα παιχνίδια ήταν για τη Super League και σε όλα είχε επικρατήσει μάλιστα με 1-0!

Για τους προληπτικούς και του λάτρεις των συνειρμών, ήταν η σεζόν που είχε κάνει πρωταθλητισμό τερματίζοντας στη 2η θέση στην κανονική διάρκεια και στην 3η μετά τα πλέι οφ. Αν θέλουμε να μιλήσουμε για ένα νικηφόρο σερί μόνο σε αγώνες πρωταθλήματος λοιπόν, ο Άκης Μάντζιος έχει την ευκαιρία να ισοφαρίσει το προηγούμενο δικό του στον κιτρινόμαυρο πάγκο, εφόσον ο Αρης επικρατήσει της Καλλιθέας, στο παιχνίδι που ακολουθεί, αμέσως μετά τη διακοπή.

Για την ιστορία, το μεγαλύτερο αήττητο σερί του Έλληνα τεχνικού στο πρωτάθλημα ήταν έξι αγωνιστικές, με τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες ήταν τη σεζόν 2020-21 στην πρώτη του θητείας στον κιτρινόμαυρο πάγκο και για την ακρίβεια το διάστημα από τις 7 Φεβρουαρίου όταν είχε επικρατήσει με 0-2 της ΑΕΚ ως τις 14 Μαρτίου και το 0-1 με τον ΟΦΗ στο Βικελίδης.