Μάντζιος: «Με την ίδια νοοτροπία και θέληση για τη νίκη»

Άκης Μάντζιος

i

© Intime

Μάντζιος: «Με την ίδια νοοτροπία και θέληση για τη νίκη»

Αλέξης Σαββόπουλος 10:03 - 30.08.2024 / Ανανεώθηκε: 10:03 - 30.08.2024

Ο προπονητής του Άρη ανέλυσε τα συστατικά που πρέπει να έχει η ομάδα του για να επικρατήσει επί του Αστέρα Τρίπολης στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι.

Αρχικά, ο προπονητής του Άρη αναφερόμενος στον πρώτο εντός έδρας αντίπαλο της ομάδας του είπε: «Είναι ένα παιχνίδι που θέλει προσοχή. Παίζουμε απέναντι σε μια καλή ομάδα. Ο Αστέρας έδειξε δύο διαφορετικά πρόσωπα στα δύο πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος. Έκανε μια δυνατή νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στον Παναθηναϊκό εκτός έδρας, αλλά στο εντός έδρας που έπαιξε στη συνέχεια, με αντίπαλο τον Βόλο, τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Γενικώς, όμως, είναι μια ομάδα σοβαρή, που χρειάζεται να την προσέξουμε ιδιαίτερα».

Στην ερώτηση αν η νίκη του Αστέρα εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό, δείχνει πως πρέπει να την αντιμετωπίσει ο Αρης, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε: «Επικεντρωνόμαστε στην ομάδα μας περισσότερο. Πρέπει εμείς να παρουσιαστούμε καλά, έχοντας την εικόνα που δείξαμε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα στις Σέρρες. Κι ακόμη καλύτεροι, σε αρκετά κομμάτια του παιχνιδιού μας. Αυτά μάς ενδιαφέρουν πρωτίστως. Παίζουμε στο γήπεδό μας και θέλουμε τη νίκη, όπως και στα δύο πρώτα ματς εκτός έδρας. Μόνο γι’ αυτήν θα παίξουμε. Πάμε με την ίδια νοοτροπία και την ίδια θέληση να πετύχουμε το στόχο μας».

Αναφέρθηκε και στην απουσία του κόσμου από τις κερκίδες, λέγοντας ότι: «Πράγματι, δεν θα υπάρχει κόσμος στον αγώνα αυτόν. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε και για τον κόσμο μας! Σίγουρα είναι απώλεια για εμάς, γιατί η βοήθεια του κόσμου μας είναι μεγάλη, είτε εντός, είτε εκτός έδρας».

Σχετικά με τους νεοφερμένους στην ομάδα κι αν αυτοί έχουν δέσει με τους παλιούς μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια, που είχαν θετικό πρόσημο για τους “κίτρινους”, ο Μάντζιος διευκρίνισε: «Ό,τι θετικό παίρνει μια ομάδα, είναι καλό για την ψυχολογική της διάθεση συνολικά. Ειδικά όταν είναι μια νέα ομάδα, με πολλά νέα πρόσωπα. Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε όσο πιο γρήγορα στην πραγματικότητα των επίσημων υποχρεώσεων. Επομένως, μόνο κέρδος ήταν οι βαθμοί που πήραμε τις πρώτες δύο αγωνιστικές για τη συνολική μας λειτουργία. Οι νέοι παίκτες κάθε εβδομάδα που περνάει, δένουν καλύτερα με την ομάδα. Η διακοπή που υπάρχει την ερχόμενη εβδομάδα, μάς δίνει το χρόνο να δουλέψουμε περισσότερο και καλύτερα».