Μάντζιος: «Οδηγός η εμφάνιση με τον Ολυμπιακό, πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη»

Άκης Μάντζιος

i

@ Intime

Μάντζιος: «Οδηγός η εμφάνιση με τον Ολυμπιακό, πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη»

Αλέξης Σαββόπουλος 21:08 - 27.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:08 - 27.09.2024

Τι δήλωσε ο προπονητής του Άρη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και ποια θα είναι η συνταγή που θα ακολουθήσει η ομάδα του.

Στις καθιερωμένες δηλώσεις που έκανε στο συνδρομητικό κανάλι εν όψει του ερχόμενου εκτός έδρας ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ, ο Ακης Μάντζιος αναφέρθηκε στο καλό κλίμα που έχουν δημιουργήσει οι δυο νίκες με Ολυμπιακό και Εθνικό και παραδέχτηκε ότι η εμφάνιση στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής είναι ένας καλός οδηγός και για την Τούμπα. Αρχικά ο προπονητής του Άρη αναφέρθηκε στη σημασία που είχαν οι δύο προηγούμενες νίκες του Άρη με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα και τον Εθνικό στο Κύπελλο, ώστε να αλλάξει το κλίμα στην ομάδα: «Ήταν πολύ σημαντικές νίκες και οι δύο! Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αντιδράσαμε, μετά το προηγούμενο αρνητικό αποτέλεσμα που είχαμε με τον ΟΦΗ. Δικαίως νικήσαμε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο. Σε ό,τι αφορά στον αγώνα με τον Εθνικό, το πρώτο που κοιτάζεις σε τέτοιου είδους παιχνίδια είναι να γίνει η δουλειά. Στην προκειμένη περίπτωση η δουλειά έγινε! Από εκεί και πέρα, ότι χρειάζεται να το αναλύσουμε και να το βελτιώσουμε, αυτή τη διαδικασία την κάναμε εσωτερικά. Τα αφήσαμε πίσω αυτά τα δύο αποτελέσματα και ετοιμαζόμαστε για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Σίγουρα έχουν φέρει καλή ψυχολογική διάθεση στα αποδυτήρια. Κάθε νίκη είναι σημαντική και δημιουργεί καλό κλίμα, το ίδιο και αυτές οι δύο προηγούμενες. Και ειδικά αυτή με τον Ολυμπιακό, που συνοδεύτηκε από καλή εμφάνιση».

Σειρά έχει το κλάσικο της Θεσσαλονίκης για το οποίο ο Μάντζιος είπε: «Είναι ένα ντέρμπι! Ένα παιχνίδι, που είναι καθαρά θέμα ημέρας για κάθε ομάδα, διάθεσης και θέλησης για τη νίκη. Παίζουμε απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, μια πολύ καλή ομάδα, όπως είδαμε και στο τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι της. Κάθε ομάδα θα βάλει τα στοιχεία που έχει για να μπορέσει να κάνει το δικό της παιχνίδι. Εμείς από την πλευρά μας δεν μπορούμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα όσον αφορά το μυαλό και τη νοοτροπία μας. Στόχος μας είναι η νίκη κι αυτή πάμε να διεκδικήσουμε.

Παραδέχτηκε ότι οδηγός για τον Άρη θα είναι η εμφάνιση στο ματς με τον Ολυμπιακό: «Ναι, είναι οδηγός αυτό το ματς για εμάς! Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση, με διάρκεια στην καλή μας απόδοση σε εκείνη την αναμέτρηση, οπότε δεν μπορεί να μην είναι οδηγός μας για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Είναι μια εικόνα που θέλουμε να διατηρήσουμε και να την εξελίξουμε και να γίνουμε ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια».

Ο προπονητής του Άρη αναφέρθηκε και στον επιθετικό πλουραλισμό που θέλει από την ομάδα του: «Πράγματι, βρίσκουμε δίχτυα! Έχουμε και καινούργια παιδιά σε ό,τι αφορά στο επιθετικό μας κομμάτι, που μας προσδίδουν βοήθειες. Χρειαζόμαστε κι άλλα πράγματα, γιατί έχουμε κι άλλα περιθώρια βελτίωσης, είναι η αλήθεια»

Τέλος σχολίασε και την τελευταία προσθήκη του Ρόμπιν Κουάισον και τι προσδοκά να φέρει στην ομάδα ο ερχομός του διεθνή Σουηδού επιθετικού: «Είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Θέλει το χρόνο του, αλλά πάντα ένας καλός ποδοσφαιριστής φέρνει ανταγωνισμό στην ομάδα. Οπότε, αυτό θα είναι προς όφελός μας».

«Στις θέσεις που παίζετε είστε οι καλύτεροι στην Ελλάδα»: Τα λόγια του Καρυπίδη πριν από τον Ολυμπιακό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:58 - 23.09.2024

«Στις θέσεις που παίζετε είστε οι καλύτεροι στην Ελλάδα»: Τα λόγια του Καρυπίδη πριν από τον Ολυμπιακό

Το… μασάζ του ισχυρού άνδρα του Αρη σε Μόντσου, Σιφουέντες, Σίστο, Μορόν και Μάνου Γκαρθία έφερε αποτέλεσμα. Τι τους ζήτησε και ποια ήταν τα λόγια που χρησιμοποίησε.