Μάντζιος: “Πήραμε τη νίκη με καλή εμφάνιση”
i

Μάντζιος@intime

Μάντζιος: “Πήραμε τη νίκη με καλή εμφάνιση”

Αλέξης Σαββόπουλος 22:20 - 24.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:35 - 24.08.2024

Τι δήλωσε ο προπονητής του Αρη μετά το διπλό στις Σέρρες.

Απολυτα ικανοποιημένος από την πρώτη νίκη του Αρη στο πρωτάθλημα ήταν ο Ακης Μάντζος αλλά και απο την βελτιωμένη εικόνα της ομάδας του σε σχέση με τον αγώνα της πρεμιέρας. “To ζητούμενο ήταν η νίκη απέναντι σε ένα δύσκολο γήπεδο, έναν δύσκολο αντίπαλο, που ξέραμε πως θα αμυνθεί χαμηλά και θα μας δυσκολέψει” είπε αρχικά ο προπονητής του Αρη που συνεχίζοντας τόνισε: “Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε τον ρυθμό που θέλαμε, παίζαμε αργά αλλά στην συνέχεια στο πρώτο ημίχρονο αλλά και στο δεύτερο είχαμε την δυνατότητα να κάνουμε κι άλλα γκολ. Το σημαντικό εναι πως πήραμε την νίκη με μια καλή εμφάνιση. Ένα ευχαριστώ στον κόσμο”.

Σε ερώτηση για το αν υπήρχε βελτίωση σε σχέση με το ματς απέναντι στον Ατρόμητο είπε: "Είμασταν πιο δημιουργικοί στην παραγωγή φάσεων, όμως θέλουμε κάποια πράγματα να βελτιώσουμε ακόμη. Έχουμε παιδιά με προσωπικότητα που θα μας βοηθήσουν”. Για τον Σιφουέντες και τον Ντιαντί: “Εγώ χάρηκα που κέρδισε η ομάδα… Ο Σιφουέντες είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Είναι έμπειρος και μπορεί να διαχειριστεί την κατάστασή του. Ο Ντιαντί έχει μέλλον, τρομερή ποιότητα και έχει θράσος. Γερός να είναι και όλα θα είναι καλά γι’ αυτόν και για την ομάδα”.

Για τον κόσμο και την τιμωρία μιας αγωνιστικής: “Είναι μια αυστηρή μια τέτοια απόφαση. Δεν έγιναν επεισόδια ή τραυματισμός. Είναι μια χρονιά δύσκολη από όλες τις πλευρές, σαν ΑΡΗΣ… Ένα μήνυμα το πήραμε μέσα, από την διαιτησία. Όπως έχουμε να αντιμετωπίσουμε κι άλλα πράγματα. Κάνουμε υπομονή για να δούμε σωστές αποφάσεις. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Είναι μια χρονιά πολύ δύσκολη…”. Για τις μεταγραφές τέλος κι αν θα γίνει κι άλλες προσθήκες είπε: “Εγιναν στοχευμένες κινήσεις σε χαρακτηριστικά που θέλαμε. Όταν ολοκληρωθούν οι μεταγραφές, θα μπορέσουμε να μιλήσουμε εκτενέστερα. Άμεσα δεν ξέρουμε, αλλά θέλουμε να έρθουν κι άλλα παιδιά. Θέλουμε να ενισχυθούμε κι άλλο”.

ΠΑΕ Άρης: «Προστατεύουμε την ομάδα για να μην κλείσει ποτέ  ξανά το Βικελίδης»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:32 - 23.08.2024

ΠΑΕ Άρης: «Προστατεύουμε την ομάδα για να μην κλείσει ποτέ ξανά το Βικελίδης»

Τι αναφέρει η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Παίρνει μαζί της στις Σέρρες υπεύθυνο ασφαλείας που θα συνοδεύεται από δικηγόρο αλλά και εταιρεία σεκιούριτι.