Μάντζιος στους παίκτες: «Δείξαμε ότι έχουμε δυνατότητες, αλλά και περιθώρια βελτίωσης»

Ο Άκης Μάντζιος.

i

©intime

Μάντζιος στους παίκτες: «Δείξαμε ότι έχουμε δυνατότητες, αλλά και περιθώρια βελτίωσης»

Αλέξης Σαββόπουλος 10:58 - 09.10.2024 / Ανανεώθηκε: 11:07 - 09.10.2024

Οι έπαινοι του προπονητή του Αρη στους παίκτες του για το σερί νικών αλλά και οι παραινέσεις για να συνεχίσουν στο… ίδιο μήκος κύματος.

Ο Αρης μπήκε στη δεύτερη διακοπή του πρωταθλήματος με πολύ καλή ψυχολογία, ηρεμία και αυτοπεποίθηση, ως απόρροια των τριών συνεχόμενων νικών στο πρωτάθλημα που τον έχουν φέρει και στη 2η θέση της βαθμολογίας. Η συνέχεια όμως είναι εξίσου απαιτητική, αφού πλέον έχουν αυξηθεί και οι προσδοκίες από την ομάδα, ενώ παρά τις νίκες, είναι φανερό ότι το γκρουπ χρειάζεται βελτίωση σε αρκετούς τομείς του παιχνιδιού.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Ακης Μάντζιος, με αφορμή τη δουλειά που θα γίνει στο διάστημα της διακοπής, φρόντισε με το καλημέρα στην πρωινή προπόνηση να επισημάνει στους παίκτες του τη σημασία του να παραμείνουν προσγειωμένοι, αφού πρώτα εξέφρασε την ικανοποίησή του για αυτό που είδε απο την ομάδα του στον αγώνα με τη Λαμία: “Μπήκαμε από την αρχή στο ματς με πολύ μεγάλη σοβαρότητα και επιθετικότητα, και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχαμε εξαιρετική εικόνα με πολλά στοιχεία που δουλεύουμε όλο αυτό το διάστημα. Δείξαμε σε όλους ακόμα μια φορά ότι είμαστε μια πολύ καλή και ποιοτική ομάδα, που έχει τη δυνατότητα να παίξει πολύ όμορφο και κάθετο ποδόσφαιρο” τους τόνισε μένοντας λίγο στο προηγούμενο παιχνίδι ενώ παράλληλα τους ζήτησε να συνεχίσουν να έχουν την ίδια εικόνα: “ Έχουμε πολλά περιθώρια να βελτιωθούμε και να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Να είμαστε προσγειωμένοι και να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά γιατί έχουμε μπροστά μας δύσκολα παιχνίδια μετά τη διακοπή και ένα πιο βαρύ πρόγραμμα, οπότε θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα”