Μάντζιος: “Το παιχνίδι χάθηκε στις λεπτομέρειες, επικεντρωνόμαστε στον τελικό”
i

@intime

Μάντζιος: “Το παιχνίδι χάθηκε στις λεπτομέρειες, επικεντρωνόμαστε στον τελικό”

Αλέξης Σαββόπουλος 22:54 - 19.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:57 - 29.05.2024

Οι δηλώσεις του προπονητή του Αρη που έχει στρέψει ήδη το ενδιαφέρον του στον τελικό του κυπέλλου.

Στις λεπτομέρειες θεωρεί ότι κρίθηκε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ο Ακης Μάντζιος. Μιλώντας αμέσως μετά τον αγώνα είπε αρχικά: «Θέλαμε να κερδίσουμε για εμάς, για το γόητρο για τον κόσμο μας. Δεν τα καταφέραμε. ένα ντέρμπι με όλη τη σημασία της λέξης, χάσαμε στη λεπτομέρεια από μια προσωπική ενέργεια του Κωνσταντέλια. Νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι σε γενικές γραμμές και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι για εμάς, για τον κόσμο μας και τώρα θα επικεντρωθούμε για το ματς του Σαββάτου».

Για το αν το μυαλό είναι ήδη στον τελικό του Κυπέλλου:

«Το μυαλό είναι εκεί. Κάναμε σοβαρή προσπάθεια, το παιχνίδι χάθηκε στις λεπτομέρειες, δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη στο ντέρμπι και επικεντρωνόμαστε στον τελικό του Κυπέλλου».

Ο κακός χαμός επικράτησε στο Χαριλάου μετά τη λήξη - Πιάστηκαν στα χέρια τα δύο «στρατόπεδα»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:34 - 19.05.2024

Ο κακός χαμός επικράτησε στο Χαριλάου μετά τη λήξη - Πιάστηκαν στα χέρια τα δύο «στρατόπεδα»

Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε το πρωτάθλημα μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ λίγα λεπτά μετά τη λήξη του ντέρμπι δημιουργήθηκε μία μεγάλη ένταση ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Για την συναρπαστική εξέλιξη του πρωταθλήματος:

«Ήταν ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα, αξίζει συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες, γιατί έφτασαν να διεκδικούν μέχρι και την τελευταία αγωνιστική. Σήμερα κρίθηκε ένα παιχνίδι στις λεπτομέρειες, είναι καλό για το ποδόσφαιρο μας να κρίνονται οι αγώνες στο τελευταίο λεπτό και ειδικά το πρωτάθλημα».