ΑΕΚ σε Μάγκνουσον: «Σου ευχόμαστε να επιστρέψεις γρήγορα και δυνατός στα γήπεδα»

ΑΕΚ σε Μάγκνουσον: «Σου ευχόμαστε να επιστρέψεις γρήγορα και δυνατός στα γήπεδα»

Sportal newsroom 14:04 - 26.09.2023 / Ανανεώθηκε: 14:08 - 26.09.2023

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με μήνυμα στα social media ευχήθηκε περαστικά στον Χόρντουρ Μάγκνουσον που υπέστη σοβαρή ζημιά στο γόνατο στο ντέρμπι της Λεωφόρου.

Στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τον Χόρντουρ Μάγκνουσον να τραυματίζεται μόλις στα εννέα δευτερόλεπτα. Ο άτυχος παίκτης του «τριφυλλιού», πάτησε άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο σε μία εναέρια μονομαχία και δεν μπόρεσε να συνεχίσει στην αναμέτρηση. Ετσι αποχώρησε υποβασταζόμενος και στη θέση του μπήκε ο Τιν Γεντβάι στο 4ο λεπτό. Οπως έγινε γνωστό από τον Παναθηναϊκό μετά το ματς, ο 30χρονος Ισλανδός στόπερ, έκανε μαγνητική, η οποία έδειξε ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο.

Από την πλευρά της, η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχήθηκε περαστικά στον Χόρντουρ Μάγκνουσον, ο οποίος ήταν ο μεγάλος άτυχος του τριφυλλιού στο ντέρμπι της Λεωφόρου. Η Ένωση ευχήθηκε στον διεθνή Ισλανδό αμυντικό να γυρίσει γρήγορα και υγιής στα γήπεδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σπουδαία ήταν και η αντίδραση των παικτών της ΑΕΚ,  τη στιγμή του τραυματισμού, καθώς άπαντες πήγαν πάνω από τον Μάγκνουσον για να τον παρηγορήσουν.