Με κηδεμόνα και πατερίτσες εμφανίστηκε ο Μάγκνουσον στη Λεωφόρο (pic)

Μάγκνουσον

i

© Intime

Με κηδεμόνα και πατερίτσες εμφανίστηκε ο Μάγκνουσον στη Λεωφόρο (pic)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 21:26 - 08.10.2023 / Ανανεώθηκε: 21:32 - 08.10.2023

Ο τραυματίας Χόρντουρ Μάγκνουσον έδωσε το παρών στη Λεωφόρο με μία ειδική μπότα και πατερίτσες, με σκοπό να παρακολουθήσει από κοντά το Παναθηναϊκός - Ατρόμητος.

Ο τραυματίας Μάγκνουσον βρίσκεται στο πλευρό του Παναθηναϊκού ακόμη και με πατερίτσες!

Να θυμίσουμε πως στο πρόσφατο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τον Ισλανδό στόπερ να τραυματίζεται μόλις στα εννέα δευτερόλεπτα. Ο άτυχος παίκτης του «τριφυλλιού», πάτησε άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο σε μία εναέρια μονομαχία και δεν μπόρεσε να συνεχίσει στην αναμέτρηση. Έτσι αποχώρησε υποβασταζόμενος και στη θέση του μπήκε ο Τιν Γεντβάι στο 4ο λεπτό.

Όπως έγινε γνωστό από τον Παναθηναϊκό μετά το ματς, ο 30χρονος Ισλανδός στόπερ, έκανε μαγνητική, η οποία έδειξε ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο. Πράγμα που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός για τους επόμενους έξι μήνες. Ο Ισλανδός διεθνής πήρε το Σάββατο (30/09) εξιτήριο προκειμένου να ξεκινήσει σιγά σιγά την αποθεραπεία του.

Στη σημερινή εξ αναβολής αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο για την πρώτη αγωνιστική, ο Μάγκνουσον έδωσε το παρών στο γήπεδο με σκοπό να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια των συμπαικτών του. Μάλιστα ο φωτογραφικός φακός τον «έπιασε» να βρίσκεται στον πάγκο, έχοντας μαζί του πατερίτσες και φορώντας την ειδική μπότα στο αριστερό του πόδι.

Σπουδαία κίνηση από τον Παναθηναϊκό: Ανανέωσε το συμβόλαιο του Μάγκνουσον μετά τον σοβαρό τραυματισμό του

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Ισλανδού αμυντικού, η «πράσινη» ΠΑΕ προχώρησε σε μία σπουδαία κίνηση, καθώς αποφάσισε να του ανανεώσει από τώρα το συμβόλαιό του για ένα ακόμα χρόνο (το υπάρχον συμβόλαιο είχε ισχύ μέχρι το 2024). Οι υπογραφές θα πέσουν την ερχόμενη Δευτέρα και είναι κάτι το οποίο οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θεωρούν χρέος και αυτονόητο.

Υπενθυμίζεται άλλωστε ότι ο Παναθηναϊκός το έχει επαναλάβει στο παρελθόν και σε άλλες ανάλογες περιπτώσεις αγκαλιάζοντας τα παιδιά του σε δύσκολες στιγμές της καριέρας τους.