Ο Μαγκουάιρ έβαλε τέλος σε όλες τις φήμες περί αποχώρησης από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Χάρι Μαγκουάιρ

i

©Photo by Jan Kruger/Getty Images

Ο Μαγκουάιρ έβαλε τέλος σε όλες τις φήμες περί αποχώρησης από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κώστας Τόπας 13:04 - 26.07.2024 / Ανανεώθηκε: 13:28 - 26.07.2024

Ο Χάρι Μαγκουάιρ φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως δεν σκοπεύει να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ μεταξύ άλλων εξέφρασε και την πικρία του για το γεγονός ότι δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Αγγλίας στο Euro 2024.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ δεν ήταν κατάλληλος, σύμφωνα με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, για να ακολουθήσει την αποστολή της Αγγλίας στο Euro 2024 αυτό το καλοκαίρι. Ο 31χρονος στόπερ κοιτάζει πίσω σε εκείνη την περίοδο, μιλώντας στο Sky Sports και συζητά το μέλλον του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Αυτή ήταν ίσως η πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα μου», λέει ο Μαγκουάιρ για την απουσία του στο Euro. «Είχα δουλέψει σκληρά όλη τη σεζόν για να είμαι έτοιμος για σημαντικούς αγώνες, τον τελικό του κυπέλλου και μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ήθελα να βοηθήσω τη χώρα μου να κερδίσει το τουρνουά. Ένιωσα καλά με τον εαυτό μου τόσο σωματικά όσο και ψυχικά», Ωστόσο, ένας τραυματισμός στη γάμπα ενόχλησε τον Μαγκουάιρ. «Η οπισθοδρόμηση με τον τραυματισμό μου ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή για μένα».

Ο Γιόρο αποκάλυψε γιατί έριξε «άκυρο» στη Ρεάλ για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vid)
PREMIER LEAGUE

11:49 - 23.07.2024

Ο Γιόρο αποκάλυψε γιατί έριξε «άκυρο» στη Ρεάλ για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vid)

Ο Λένι Γιόρο εξήγησε τους λόγους για τους οποίος προτίμησε να ενταχθεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όχι στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία επιθυμούσε την απόκτηση του εδώ και μεγάλο διάστημα.

Ο Μαγκουάιρ δεν απέφυγε να δει τα όσα έγιναν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. «Δεν μπορείς πραγματικά να κρυφτείς από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα», παραδέχεται. «Ευτυχώς έχω υπέροχους φίλους και οικογένεια που με υποστηρίζουν. Έχω δει τους πιο σημαντικούς αγώνες. Είμαι οπαδός της Αγγλίας σε όλη μου τη ζωή, ήταν τόσο δύσκολο να μην είμαι εκεί».

Πλέον ο Μαγκουάιρ ξεκινά με κέφια τη νέα σεζόν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου και περιμένει να παραμείνει. «Για να είμαι ειλικρινής, το μόνο που έχω ακούσει είναι ότι είμαι μέρος του μέλλοντος στον σύλλογο», είπε ο 31χρονος σέντερ μπακ. «Είμαι έτοιμος να διαγωνιστώ για τα μεγάλα βραβεία».