Αποκαλύφθηκε ο λόγος που τα μάτια του Μάικλ Τζόρνταν ήταν κίτρινα και ανησύχησαν τους οπαδούς (vid)

Ο Μάικλ Τζόρνταν

Αποκαλύφθηκε ο λόγος που τα μάτια του Μάικλ Τζόρνταν ήταν κίτρινα και ανησύχησαν τους οπαδούς (vid)

Κώστας Τόπας 08:41 - 21.09.2024 / Ανανεώθηκε: 08:41 - 21.09.2024

Ο Μάικλ Τζόρνταν εθεάθη στην αναμέτρηση της Μονακό με την Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο για την πρώτη αγωνιστική του Champions League κι ανησύχησε τους οπαδούς για το θέμα του στα μάτια.

Ο Μάικλ Τζόρνταν παρακολούθησε από κοντά στην αναμέτρηση της Μονακό με την Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο για την πρώτη αγωνιστική του Champions League.

Ο 61χρονος, πλέον, κέρδισε τον τίτλο του NBA σε έξι περιπτώσεις, στέφθηκε MVP στους τελικούς του NBA άλλες έξι φορές και αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης του NBA πέντε φορές σε όλη την καριέρα του. Ο πρώην αστέρας των Σικάγο Μπουλς και των Ουάσινγκτον Γουίζαρντς έγινε τόσο μεγάλο όνομα που ξεπέρασε τα όρια του αθλητισμού και έγινε το πρόσωπο στα δημοφιλή παπούτσια της Nike όλων των εποχών.

Κατά την εμφάνισή του στο Πριγκιπάτο, ο Μάικλ Τζόρνταν έκλεψε την προσοχή ακόμα και από τους 22 ποδοσφαιριστές που παρατάχθηκαν στο γήπεδο. Ωστόσο, ανησύχησε τους οπαδούς, οι οποίοι παρατήρησαν μια κίτρινη χρωστική ουσία στα μάτια του σταρ του ΝΒΑ.

Το συγκεκριμένο θέμα του «MJ» αναφέρθηκε επίσης από τους οπαδούς κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ του Netflix, «The Last Dance». Αυτή τη φορά έγραψαν στα social media: «Τα μάτια του είναι "ανικτερικά" (δηλαδή, δεν έχουν ίκτερο). Τα μάτια του είναι αυτό που λέμε ότι έχει "λασπώδη" σκληρό χιτώνα. Μπορεί να φαίνεται κίτρινο στο ανεκπαίδευτο μάτι, αλλά σε ένα εντελώς ίκτερο μάτι, η κατανομή του κιτρινωπού χρώματος είναι πολύ διαφορετικό».

«Στα μάτια του Μάικλ στο Last Dance, όχι μόνο δεν είδα πολύ κίτρινο χρώμα, αλλά υπήρξαν σημαντικές "κηλίδες" και περιοχές που παρέμειναν λευκές. Άρα δεν υπάρχει τίποτα σπουδαίο. Ένας "λασπώδης" σκληρός χιτώνας είναι μια φυσιολογική παραλλαγή που συνδέεται συνήθως με τη γήρανση», ανέφερε χαρακτηριστικά ένας γιατρός στο Reddit, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει κάτι το ανησυχητικό στα μάτια του Μάικλ Τζόρνταν.

«Τα μάτια του σπουδαίου αστέρα του ΝΒΑ είναι ασφαλή και υγιή», επιβεβαίωσε.

«Οι μελαγχρωματικές βλάβες είναι περιοχές με μη φυσιολογικό χρωματισμό που είναι γνωστές σε οποιονδήποτε με σπίλους ή κηλίδες ηλικίας και μερικοί διαφορετικοί τύποι μπορεί να εμφανιστούν στον επιπεφυκότα», κατέληξε.