Μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της Χαμάς ο Ρόμπι Κιν επιστρέφει στο Ισραήλ για την Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ρόμπι Κιν

i

PrtScr

Μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της Χαμάς ο Ρόμπι Κιν επιστρέφει στο Ισραήλ για την Μακάμπι Τελ Αβίβ

Κώστας Τόπας 13:05 - 01.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:37 - 14.08.2024

Ο Ρόμπι Κιν αναμένεται να επιστρέψει στο Ισραήλ προκειμένου να συνεχίσει την δουλειά του στην τεχνική ηγεσία της Μακάμπι Τελ Αβίβ, μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της Χαμάς.

Ο Ρόμπι Κιν επιστρέφει στο Ισραήλ αυτό το Σαββατοκύριακο για να αναλάβει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για πρώτη φορά από τότε που εγκατέλειψε τη χώρα μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου. Ο πρώην επιθετικός της Ιρλανδίας, εργάζεται εξ αποστάσεως από τότε που αναγκάστηκε να καταφύγει σε ένα δωμάτιο πανικού και να δραπετεύσει από το Ισραήλ μέσω Ελλάδας στον απόηχο των επιθέσεων.

Το πρωτάθλημα στο Ισραήλ είχε διακοπεί, με τους αγώνες της Μακάμπι για το Europa League να διεξάγονται σε ουδέτερα γήπεδα στην Ευρώπη. Ωστόσο, η κορυφαία κατηγορία θα συνεχιστεί τώρα κι έτσι ο Κιν συμφώνησε να επιστρέψει ως προπονητής σε μόνιμη βάση, με τη Μακάμπι να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Χάποελ Ιερουσαλήμ το βράδυ της Κυριακής (03/12).

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Ρόμπι Κιν πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Μπρέινταμπλικ με σκορ 2-1 και εξασφάλισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση, ενώ την τελευταία αγωνιστική θα κοντραριστεί με τη Γάνδη για την πρωτιά του ομίλου στο Europa League.