Ο... ντεφορμέ Ζάχαβι και ο παίκτης «κλειδί» της Μακάμπι που πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός

Εράν Ζάχαβι

i

©intime

Ο... ντεφορμέ Ζάχαβι και ο παίκτης «κλειδί» της Μακάμπι που πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Χούπης 10:35 - 25.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:08 - 14.08.2024

Ο σταρ της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Εράν Ζάχαβι έχει να σκοράρει εφτά παιχνίδια, ωστόσο ο Ισραηλινός φαίνεται ότι δεν επηρεάζεται. Την ίδια ώρα ένας παίκτης «κλειδί» που πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός είναι ο Μίλσον που τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ επικράτησε χθες (24/2) το βράδυ με 1-0 της Χάποελ Μπερ Σεβά και ανέβηκε μόνη πρώτη στη βαθμολογία του ισραηλινού πρωταθλήματος. Το μοναδικό τέρμα της «ομάδας του λαού» το έβαλε ο Μίλσον, ο οποίος τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά δραστήριος.

Ο μέσος από την Ανγκόλα σκόραρε για δεύτερο σερί παιχνίδι και έφτασε τα πέντε συνολικά στο πρωτάθλημα, ενώ μετράει και έξι ασίστ, κάτι που σημαίνει ότι έχει συμμετοχή σε έντεκα από τα 47 τέρματα που έχει η ομάδα του. Πιο αναλυτικά πρόκειται για έναν παίκτη, ο οποίος είναι αρκετά επιδραστικός για τη Μακάμπι, αφού στα 16 παιχνίδια που έχει παίξει με αυτόν έχει κερδίσει τα 14.

Την ίδια ώρα όσο ο Μίλσον έλειπε για τις υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής η Μακάμπι νίκησε μόλις τρία παιχνίδια, είχε ισάριθμες ισοπαλίες και δύο ήττες. Σίγουρα ο 24χρονος είναι ένας παίκτης που ο Ολυμπιακός στα μεταξύ τους παιχνίδια για το Conference League θα πρέπει να τον προσέξει ιδιαίτερα, αφού είναι αρκετά γρήγορος και τεχνίτης. Αλλά την ίδια ώρα μπορεί τόσο να σκοράρει όσο και να δημιουργήσει.

Αγνώριστος τον τελευταίο καιρό ο Ζάχαβι

Την ίδια ώρα ο μεγάλος σταρ της ομάδας, Εράν Ζάχαβι περνάει ένα ντεφορμάρισμα μετά το καλό του ξεκίνημα στην αρχή της χρονιάς. Ο Ισραηλινός κεντρικός επιθετικός μετράει εφτά παιχνίδια στο πρωτάθλημα χωρίς να σκοράρει και στη χθεσινή αναμέτρηση με την Μπερ Σεβά έχασε και πέναλτι, δείχνοντας ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση. Ωστόσο έχει έντεκα τέρματα, όντας ο πρώτος σκόρερ της Μακάμπι.

Ο ίδιος από τη μεριά του δείχνει ότι δεν επηρεάζεται από την εικόνα του και από την αφλογιστία του, αφού μετά τη λήξη του παιχνιδιού έκανε ένα ποστ στο οποίο σχολίασε ότι στα σημαντικά παιχνίδια θα βρει τον εαυτό του.

«Μια σημαντική νίκη για το υπόλοιπο της σεζόν, ευχαριστώ τον κόσμο μας για την υποστήριξή του απόψε. Αλλά και για τη στήριξη που μου δείξατε προσωπικά μετά την απώλεια του πέναλτι κατά τη διάρκεια του αγώνα. Είμαι σίγουρος ότι θα σας το ανταποδώσω στις κρίσιμες στιγμές», ήταν τα λόγια του 36χρονου.